reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja używałam taki żel na ząbkowanie maluszków, pomagał chwilowo. A jeśli juz sie ząb zaczal przebijac to trzeba plukac duzo, najlepiej po każdym jedzeniu. Można płynem do ust albo woda z wodą utleniona zmieszaną.
Ja już 4x przez to przechodziłam, mam wszystkie 4 ósemki.
Mi ostatnio 1 wyrywali...Tu w Niemczech zaraz jakaś wielka operacja straszą..Ja tam wszedłem wysmialem ich że to tylko 1 ząb i bez narkozy kazałem jechać..Po 15min było po, chirurg był w szoku że taki twardziel z niego jeszcze był i się nie spodziewał[emoji57] [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naprawde??? Cos mi sie zdawalo ze wy daleko albo cos pomylilam z kims innym ( duzo tu osob z de)
Jesli macie ochote jestem za , nr na priv

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, super bo nam ostatnio życie przefiltrowalo znajomych i wielu nie zostało..Ale przynajmniej to Ci co są lojalni i nie obrabiają ...

Oj tak, piatek nawet przyjemny tylko sobota z dupy. Dziewczyny co do wyladowywania frustracji przy walku to chyba ciasto na faworki sie dodatkowo tlucze to moze sprobujcie kiedys:D zeby sie zbytnio od was nie odzwyczaic to jeszcze przed zasnieciem musialam wejsc z tel [emoji14] Dami blagam ty jutro skrótami pisz bo nie nadrobie po robocie, a w pracy jutro mlyn to nie bede miala jak wejsc:p
Hmmm..Ciężkie mi zadanie dajesz bo ja to gaduła jestem..Hihi..Postaram się być oszczędnym...Dobranoc i miłych snów o faworkach[emoji6] [emoji42] [emoji42] [emoji173]

Mi ostatnio 1 wyrywali...Tu w Niemczech zaraz jakaś wielka operacja straszą..Ja tam wszedłem wysmialem ich że to tylko 1 ząb i bez narkozy kazałem jechać..Po 15min było po, chirurg był w szoku że taki twardziel z niego jeszcze był i się nie spodziewał[emoji57] [emoji4]

Ooo w DE usuwaja osemki pod narkoza?? To juz wiem gdzie pojade :) W PL bardzo ciezko kogos namowic a ja bez nie usune.
To jest bardzo dobra wiadomosc! :)

1510438631-305997aa27c4a017-aaaaaa.jpeg

Hihi..To tak na zaś przy sobotnim wieczorze[emoji6] [emoji13]

Ooo w DE usuwaja osemki pod narkoza?? To juz wiem gdzie pojade :) W PL bardzo ciezko kogos namowic a ja bez nie usune.
To jest bardzo dobra wiadomosc! :)
Mi w klinice kazali czekać 3 godziny..Jak się okazało szykowali cos ala sale operacyjna dla mnie..Hihi..wariaty[emoji57] jak to zobaczyłem to aż [emoji28] [emoji28]

reklama
Do góry