reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1510432320-d493891b77303bca-aaaaaa.jpeg
tak to wyglada hihi...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz to JuZ wierze ze to wy a[emoji7][emoji7]fajnie ,od 5 lat czytam forum rozne Ale taki numer ze para forumowiczow jest nie bylo
Szkoda ze daleko macie do Düsseldorf to bysmy wyszli na soczek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Łoooo matko! Ledwo Was doczytałam
Witam serdecznie wszystkie nowe twarze a szczególnie naszego rodzynka @dami fajnie że jesteś! Dawno się tak nie uśmiałam mega pozytywna energia od Was płynie.
Widzę że była też jakaś burza ale na szczęście ustała.
@PaulinkaP nie wpisałaś się do kalendarza... Trzymam kciuki za Wasze maluszki! Mam też nadzieję że już się lepiej czujesz?!
@dżoasia @gosia321 widzę że piątek Wam się udał! Korzystacie bo od stycznia zostaną nam same soczki
@Ilona 88 miałaś na dziś termin porodu jak sytuacja? Trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
@Doris30:-) po nieudanym transferze też robiłam ruskie pierogi... Jednak wałkowanie ciasta pomaga odreagować frustracje
@mmalenaa Ty też jesteś w GYN Kato?
Ściskam Was wszystkich baaardzo mocno
Dobrej nocki

No teraz to JuZ wierze ze to wy a[emoji7][emoji7]fajnie ,od 5 lat czytam forum rozne Ale taki numer ze para forumowiczow jest nie bylo
Szkoda ze daleko macie do Düsseldorf to bysmy wyszli na soczek

Kochana za 40min będziemy.. Hihi...To od nas tylko 40km...Czasem tam do Primarktu wpadamy[emoji6] a moja Aśka mówiła, że nie ma tu nikogo w okolicy[emoji57] [emoji77]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie wszystkie nowe twarze a szczególnie naszego rodzynka @dami fajnie że jesteś! Dawno się tak nie uśmiałam mega pozytywna energia od Was płynie.
@PaulinkaP nie wpisałaś się do kalendarza... Trzymam kciuki za Wasze maluszki! Mam też nadzieję że już się lepiej czujesz?!
@dżoasia @gosia321 widzę że piątek Wam się udał! Korzystacie bo od stycznia zostaną nam same soczki
@Ilona 88 miałaś na dziś termin porodu jak sytuacja? Trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
@Doris30 po nieudanym transferze też robiłam ruskie pierogi... Jednak wałkowanie ciasta pomaga odreagować frustracje
Dobrej nocki
No też bardzo gorąco chciałbym Cię powitać...Hehe, ja jestem wyjątkowy bo to o mnie się to zamieszanie rozpętało[emoji3]

@Doris30:-) po nieudanym transferze też robiłam ruskie pierogi... Jednak wałkowanie ciasta pomaga odreagować frustracje
Dobrej nocki
Oj tak, piatek nawet przyjemny tylko sobota z dupy. Dziewczyny co do wyladowywania frustracji przy walku to chyba ciasto na faworki sie dodatkowo tlucze to moze sprobujcie kiedys:D zeby sie zbytnio od was nie odzwyczaic to jeszcze przed zasnieciem musialam wejsc z tel :p Dami blagam ty jutro skrótami pisz bo nie nadrobie po robocie, a w pracy jutro mlyn to nie bede miala jak wejsc:p

Jutro chyba wypróbuję metody leczenia kaca... dziś jeszcze tylko zrobię zupkę dla męża i zacznę znieczulenie... A pro po zna ktoś jakiś dobry sposób na ból dziąsła w związku z aktywnością ósemki? [emoji40]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używałam taki żel na ząbkowanie maluszków, pomagał chwilowo. A jeśli juz sie ząb zaczal przebijac to trzeba plukac duzo, najlepiej po każdym jedzeniu. Można płynem do ust albo woda z wodą utleniona zmieszaną.
Ja już 4x przez to przechodziłam, mam wszystkie 4 ósemki.

Oj tak, piatek nawet przyjemny tylko sobota z dupy. Dziewczyny co do wyladowywania frustracji przy walku to chyba ciasto na faworki sie dodatkowo tlucze to moze sprobujcie kiedys:D zeby sie zbytnio od was nie odzwyczaic to jeszcze przed zasnieciem musialam wejsc z tel :p Dami blagam ty jutro skrótami pisz bo nie nadrobie po robocie, a w pracy jutro mlyn to nie bede miala jak wejsc:p
W tym roku faworkow nie będzie! :rofl2:W styczniu ma być transfer więc karnawał mnie dotyczyć nie będzie :-D

Tak w Gyn... i właśnie rozpoczęłam stymulację z cystą na jajniku, w piątek na podglądzie okazało się że jest też na drugim mniejsza i najprawdobodobniej czeka mnie laparoskopia przed transferem, więc trochę się martwię bo poprzednio rozpoczęli laparoskopią a skończyło się na operacji [emoji17] dlatego też dopytuje czy nie wiecie czy dr Grettka pracuje w jakimś szpitalu?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dopytam jutro mojego informatora:D i dam Ci znać ;)
Dr G Cię cały czas prowadzi? To Wasza pierwsza procedura?
Soory ale przestaje ogarniać :errr:

reklama
Kochana za 40min będziemy.. Hihi...To od nas tylko 40km...Czasem tam do Primarktu wpadamy[emoji6] a moja Aśka mówiła, że nie ma tu nikogo w okolicy[emoji57] [emoji77]

Naprawde??? Cos mi sie zdawalo ze wy daleko albo cos pomylilam z kims innym ( duzo tu osob z de)
Jesli macie ochote jestem za , nr na priv

Do góry