reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was wszystkie co nie lubią/mogą pospać w niedzielę do 12 hihi.. zapach kawy robiony przez moją Joasie sprawił że moje piękne zielone żabie oczka się otwarły na świat i odrazu musiałem i Was przywitać [emoji4][emoji73]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dami, Asia, Wy z Opola jesteście, nie? Tak po zdjęciu poznałam :) wiem, ze jakieś 100 lat temu Ciebie, Dami poznałam, ale za cholerę nie wiem gdzie [emoji14] czy szkoła/studia/przez znajomych :D Ostatnio koleżanka udostępniła link do Twojej historii i byłam w szoku, że takie coś Cię spotkalo.. a teraz spotykam Was jeszcze tutaj....

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, Opole to małe miasto, ja jestem rasowy opolanin a moja luba to typowa Hanyska [emoji57] możliwe że gdzieś na siebie wpadliśmy bo mnie swego czasu wszędzie pełno było...Świat jest mały jak to mówią[emoji3]

Dzień dobry, wszyscy wczoraj "świętowali" i teraz odsypiają [emoji6]. Ja już walczę z ciastem dla męża na urodziny [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ooo kochana to złuż zyczenia mezowi ze wszystkiego co najlepsze i małego bobaska albo blizniakow hihi :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ty to jesteś bohater. Ja jak bym miala wyrwac to znieczulenie ogolne. Dlatego mam 4 :) Dobrze , ze się zmieściły, haha
Koleżanko to był tylko 1 ząb.. po co odrazu tak ekstremalnych środków używać..Hihi.. ale moja Aśka też powiedziała że wariat jestem bo ona by wolała nic nie czuć[emoji12] [emoji57]

witam kochane co słychac w ta deszczowa niedziele?bo dla mnie to bedzie dluga niedziela ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim , ja obudziłam się dziś z bólem głowy. Mąż smacznie chrapie obok. Może Go pozaczepiam :)))), od razu ból głowy przejdzie.
Hehe...Masz rację, niech się chłop do roboty weźmie[emoji5] i będzie po sprawie hihi.. mnie od 7 kot molestował[emoji77] [emoji12]

reklama
Do góry