reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was wszystkie co nie lubią/mogą pospać w niedzielę do 12 hihi.. zapach kawy robiony przez moją Joasie sprawił że moje piękne zielone żabie oczka się otwarły na świat i odrazu musiałem i Was przywitać [emoji4][emoji73]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dami, Asia, Wy z Opola jesteście, nie? Tak po zdjęciu poznałam :) wiem, ze jakieś 100 lat temu Ciebie, Dami poznałam, ale za cholerę nie wiem gdzie [emoji14] czy szkoła/studia/przez znajomych :D Ostatnio koleżanka udostępniła link do Twojej historii i byłam w szoku, że takie coś Cię spotkalo.. a teraz spotykam Was jeszcze tutaj....

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, Opole to małe miasto, ja jestem rasowy opolanin a moja luba to typowa Hanyska [emoji57] możliwe że gdzieś na siebie wpadliśmy bo mnie swego czasu wszędzie pełno było...Świat jest mały jak to mówią[emoji3]

Dzień dobry, wszyscy wczoraj "świętowali" i teraz odsypiają [emoji6]. Ja już walczę z ciastem dla męża na urodziny [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ooo kochana to złuż zyczenia mezowi ze wszystkiego co najlepsze i małego bobaska albo blizniakow hihi :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ty to jesteś bohater. Ja jak bym miala wyrwac to znieczulenie ogolne. Dlatego mam 4 :) Dobrze , ze się zmieściły, haha
Koleżanko to był tylko 1 ząb.. po co odrazu tak ekstremalnych środków używać..Hihi.. ale moja Aśka też powiedziała że wariat jestem bo ona by wolała nic nie czuć[emoji12] [emoji57]

witam kochane co słychac w ta deszczowa niedziele?bo dla mnie to bedzie dluga niedziela ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim , ja obudziłam się dziś z bólem głowy. Mąż smacznie chrapie obok. Może Go pozaczepiam :)))), od razu ból głowy przejdzie.
Hehe...Masz rację, niech się chłop do roboty weźmie[emoji5] i będzie po sprawie hihi.. mnie od 7 kot molestował[emoji77] [emoji12]

reklama
Do góry