reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1510441038-7b6b3c3868149ca6-aaaaaa.jpeg

I jak tu nie kochać dzieci...Za to bym ją jeszcze wyściskał[emoji77]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi ostatnio 1 wyrywali...Tu w Niemczech zaraz jakaś wielka operacja straszą..Ja tam wszedłem wysmialem ich że to tylko 1 ząb i bez narkozy kazałem jechać..Po 15min było po, chirurg był w szoku że taki twardziel z niego jeszcze był i się nie spodziewał[emoji57] [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ty to jesteś bohater. Ja jak bym miala wyrwac to znieczulenie ogolne. Dlatego mam 4 :) Dobrze , ze się zmieściły, haha

Dami, Asia, Wy z Opola jesteście, nie? Tak po zdjęciu poznałam :) wiem, ze jakieś 100 lat temu Ciebie, Dami poznałam, ale za cholerę nie wiem gdzie [emoji14] czy szkoła/studia/przez znajomych :D Ostatnio koleżanka udostępniła link do Twojej historii i byłam w szoku, że takie coś Cię spotkalo.. a teraz spotykam Was jeszcze tutaj....

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim , ja obudziłam się dziś z bólem głowy. Mąż smacznie chrapie obok. Może Go pozaczepiam :)))), od razu ból głowy przejdzie.

reklama
Do góry