reklama
gosia321
Fanka BB :)
Hehe malo brakowalo zeby tulic sie do porcelanowego ucha ale dalam radeTo tak na poważnie..Hihi..Apropo dzisiejszych porannych dolegliwosci[emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dami
To Wam kolorowych snów życzymy [emoji6] [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji173] buziaki też od Asi[emoji77]Dobra kochani mykam spac milej nocki dla wszystkich i slodkich snow.
Sol
Mi ostatnio 1 wyrywali...Tu w Niemczech zaraz jakaś wielka operacja straszą..Ja tam wszedłem wysmialem ich że to tylko 1 ząb i bez narkozy kazałem jechać..Po 15min było po, chirurg był w szoku że taki twardziel z niego jeszcze był i się nie spodziewał[emoji57] [emoji4]
Ale Ty to jesteś bohater. Ja jak bym miala wyrwac to znieczulenie ogolne. Dlatego mam 4 Dobrze , ze się zmieściły, haha
Sol
Nadzieja my to chyba wiele mamy wspólnego że sobąOoo w DE usuwaja osemki pod narkoza?? To juz wiem gdzie pojade W PL bardzo ciezko kogos namowic a ja bez nie usune.
To jest bardzo dobra wiadomosc!
dżoasia
Co najwyzej mozemy jescW tym roku faworkow nie będzie! W styczniu ma być transfer więc karnawał mnie dotyczyć nie będzie
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Dami, Asia, Wy z Opola jesteście, nie? Tak po zdjęciu poznałam wiem, ze jakieś 100 lat temu Ciebie, Dami poznałam, ale za cholerę nie wiem gdzie [emoji14] czy szkoła/studia/przez znajomych Ostatnio koleżanka udostępniła link do Twojej historii i byłam w szoku, że takie coś Cię spotkalo.. a teraz spotykam Was jeszcze tutaj....
Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: