reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mam właśnie w domu tylko całkiem o nim zapomniałam, chyba muszę wyciągnąć i położyć na widoku, zrobię sobie taki mały detoks :) ale najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić :p tylko weź tu smak odpędź zwłaszcza jak się okazja trafiła :p nigdy nie miałam kaca bo jak już mi się zdarzyło przeholować to spędzałam potem jakiś czas nad porcelanowym uchem i tym samym pozbywałam się nadmiaru zła, ale widocznie człowiek się starzeje i pewne mechanizmy zawodzą :( no nic, idę spać to może do rana przejdzie :]
Ja jak wypije to tez mam kaca fest i to ze dwa dni. Dlatego pije moze ze 2-3 dni w roku :) Ostropest pije moj m, bo duzo lekow bierze i w naturalny sposob chce podrasowac watrobe. Mowi, ze dzieki temu kaca nie ma hehe.

reklama
Dzięki Dami ja to jestem z tych twardych ale tak bardzo chciałam żeby to było już, I coś wemnie pękło strasznie przeżyłam ale mój Dominik wytłumaczył że będziemy walczyć tyle ile trzeba będzie. A jak ty się czujesz i Asia? Widzę czekoladki zjedzone hihi
Kochana ja też ogólnie jestem pochodzony z wieloma rzeczami ale jak to ludzie czasem pewnych myśli jest zbyt wiele... Trzeba chwilami wybuchnąć by było dobrze później[emoji6]
Twój Dominik Cię wspiera a to ma wielką moc..Daj mu się sobą zająć ty i on to wzajemnie doceni i zbliży was bardziej do siebie[emoji7]
A co umnie, ciężko powiedzieć bo pojawiły się znów źle wiadomości ale nie wiem jak do tego podejść, dziś odkryłem, że zwierzak w płucach nie pozwala mi się zabardzo forsować..A po obiedzie w knajpie zaczęła mnie boleć wątroba i czuję się jakbym woła pochłoną[emoji53] ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w ziarenkach...To takie twarde dziadostwo ale w Biedronce widziałem sproszkowany był..Podobno wspomaga wątrobę

Jak masz blender to mozesz rozdrobnic ;) Moj m to sobie do musli rano dosypuje. Pije tez czystek, serdecznik. Ja to nie lubie takich rzeczy a m to by co chwile sobie cos zaparzal :)

Kochana ja również miałam podobne objawy co Ty oprócz problemów z oddychaniem. U mnie zaczęło się po transferze i nie mogłam brać prawie żadnych leków, jednak jest coś co mi pomogło , a mianowicie herbata koper włoski była mega ulga od razu po wypiciu. U mnie na szczęście był to transfer udany a ponieważ ciąża napędza hiperke to u mnie te objawy utrzymywały się dość długo , nawet do tej pory mam troszkę powiększone jajniki i wodę w macicy a to już 6tc. Polecam koper i espumisan :-) :)
jutro ten koper kochana kupię i espumisan bo nie mam w domu dziękuję za rady ja tylko brzuch jak balon i taki wzdety jest lepiej ale jeszcze nie idealnie

Kochana ja też ogólnie jestem pochodzony z wieloma rzeczami ale jak to ludzie czasem pewnych myśli jest zbyt wiele... Trzeba chwilami wybuchnąć by było dobrze później[emoji6]
Twój Dominik Cię wspiera a to ma wielką moc..Daj mu się sobą zająć ty i on to wzajemnie doceni i zbliży was bardziej do siebie[emoji7]
A co umnie, ciężko powiedzieć bo pojawiły się znów źle wiadomości ale nie wiem jak do tego podejść, dziś odkryłem, że zwierzak w płucach nie pozwala mi się zabardzo forsować..A po obiedzie w knajpie zaczęła mnie boleć wątroba i czuję się jakbym woła pochłoną[emoji53] ..

Trzymam kciuki za was. Ja zmykam bo jutro muszę wcześniej wstać. Pozdrawiam serdecznie

mam właśnie w domu tylko całkiem o nim zapomniałam, chyba muszę wyciągnąć i położyć na widoku, zrobię sobie taki mały detoks :) ale najlepszym sposobem na kaca jest dzień wcześniej nie pić [emoji14] tylko weź tu smak odpędź zwłaszcza jak się okazja trafiła [emoji14] nigdy nie miałam kaca bo jak już mi się zdarzyło przeholować to spędzałam potem jakiś czas nad porcelanowym uchem i tym samym pozbywałam się nadmiaru zła, ale widocznie człowiek się starzeje i pewne mechanizmy zawodzą :( no nic, idę spać to może do rana przejdzie :]
Albo pomieszalas poprostu jakieś soczki z gumijagut i dlatego głowa boli[emoji6]

U nas podobna pozycja tylko pies już wrócił do siebie, bo mu chyba było niewygodnie... do tego po[emoji485] i siedzimy po zastrzyku z gonalu

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..U nas teraz podział pilota, do reklamy oglądamy romansidlo a potem przeskok na ojca chrzestnego...Klasyka rządzi[emoji3] i odwrotnie... Można- można[emoji4]

Zawsze można smartfona z synchronizować z tv... [emoji12] ja raz tak mojemu TVN turbo przełączałam ale po 5 minutach się kapnął

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam za stary tv niestety...Hehe..Jak mogłaś TVN turbo przełączyć, to zbrodnia[emoji6]

reklama
Jak masz blender to mozesz rozdrobnic ;) Moj m to sobie do musli rano dosypuje. Pije tez czystek, serdecznik. Ja to nie lubie takich rzeczy a m to by co chwile sobie cos zaparzal :)
Ja też próbowałem kilku takich specyfików ale niektóre były za extremalne..

Do góry