reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gienek - lez i nie panikuj, jest dobrze, mogloby byc lepiej ale jest dobrze, dzici sa i maja sie dobrze.
kate - super ze juz po, teraz odpoczywaj ii czekamy na betke
madmax - powodzenia na punkcji. Mnie nocki nawet latwo przychodza z tym ze rano jestem bardzo zmeczona, ale ogolnie nie jest zle
last time - czemu nas trzymasz w niepewnosci jak po USG???
Lola - mam nadzieje ze kolacyjka udana
Onlyone - mnie tez czasem ten brzuch boli jak na @ podobno tak czasem boli bo sie rozciaga. Ja dzisiaj mam uczucie ciagniecia w dole brzucha ale to podobno tez normalne.

Ja jutro jade na podglad :)

reklama
Madmax, &&&& za dzisiejsza punkcje

Lola, spoznione ale pelne ciepla zyczenia z okazji rocznicy slubu.:-)

Gienek, lez, to nie zarty! Co za poskudny krwiak. jestem jdnak nadal dobrej mysli ,ze niebawem sie wchlonie. Blagam Cie tylko przestan lazic.Lezec znaczy sie lezec, wstawac tylko na sikanstwo i jedzonko.
I nie opowiadaj takich bzdor! Oj, OJ, Oj, Odpedzaj straszne mysli.Zostaniesz mamusia 2 ladnych dzieciaczkow i koniec!!!:tak:

Kate, teraz odpoczywaj i czkamy razem z Toba na betke :tak:

last time, jak tam po USG????

Miliaa, tyle sie dzeije na forum, przymonij mi prosze ,punkcje masz jutro???
fiu, fiu, hihih ale naprodukowalas kobitko hihihi a tak sie martwilas. Cala przedszkole dzieciaczkow na zimowisku. ;-)

MILEGO DNIA DZIEWUSZKI!!!!

kate...dzieki za opis co i jak, przyda mi sie na jutro!:tak: dobrze, ze teraz weekend to mamuska polezysz sobie w domciu, zeby maluchy za bardzo nie fikaly w brzuszku :-D a mialas w koncu nacinana otoczke? jakiej klasy mialas te zarodki, bo ja sie nie moge zdecydowac ile ich wziasc...ehhh...

gieniek...Jezusie Brodaty!! ja to nie mam sily do ciebie! jakie "moze nie powinnam byc mama" no nieeeee...chyba cie kopne zaraz! mała, sluchaj...juz jestes mamusia! przetrwasz te ciezkie chwile i ja to wiem, mocno wierze w ciebie i maluchy...jedyne co mozesz zrobic to lezec i nadal brac leki, jezeli to jest jedyny sposob, zeby sie tego pozbyc to tak rob i nie dyskutuj! szkoda, ze nie zapytalas czy chociaz odrobine ten krwiak zmalal, mialabys motywacje do dalszego lezenia...a powiedz mi kochana kiedy masz kolejne usg?

agapl...ej kochana ja to mam jutro transfer (chyba) !! @ przyszedl juz?

madmax...ty masz dzis punkcje? jezeli tak to zaciskam kochana ksiukasy&&&& trzymaj sie i badz dzielna!

madmax - trzymaj się dzielnie, trzymam kciukasy za punkcję !!!!
gieniek - musisz przetrwac ten czas, nosisz w sobie dwa dzieciaczki :) uporacie się z tym krwiakiem jestem tego pewna!

Witajcie dziewczyny ,
ale mam tatalnego doła , czytam Was tu wszystkie i non stop rzuca mi się zdanie że po puncji i transferze trzeba dużo pić - 2 litry wody dziennie. Mnie nikt o tym nie powiedział i boję się że moglam coś zawalić przez to.Poza tym jak czytam że Wy przed transferem oglądaliście swoje zarodki jakie Wam podają ....mnie nikt nic nie pokazał.Pierwszy raz podchodziałam do INF , punkcję miałam 8 czerwca , transfer 2 zarodków 10 czerwca.Betę mam zrobić 14 dnia czyli w niedzielę.Odchodzę już od zmysłów......parę dni temu nie wytrzymałam 10dpt zrobiłam test- jedna kreska, ale szybko wytłumaczyłam sobie ,że to jednak za wcześnie , że muszę wyczekać do tego 14 i zrobić betę.Dziś mam 28 dc - spodziewany dzień @, dwa dni temu brzuch bolał mnie tak właśnie jakby miała przyjść :( nie wiem co myśleć , z jednej strony mam nadziję i czekam na niedzielę i na wysoką betę a z drugiej kołatają mi mysli że pewnie nic z tego nie wyszło.Nie wiem co mysleć, przebywanie samej w domu mnie dobija ......:-(

anka- nie martw sie o to picie wody bo to na pewno nie pomogloby w zajściu w ciaze a jedynie zapibiega hiperce. Ja tez nie pilam duZo wody, tez nie widziałam na monitorze jak mi podają zarodki i nie robiłam nic z jakis dziwnych rzeczy w stylu przyklejania plasterka czy nie sikania po transferze:-) gin mi zapodal zarodki, 2 min potem wstalam i od razu poszłam siku i dopiero usiadlam żeby z nim pogadać . Potem autem godz do domu ,2 dni lezenia i potem normalne życie . Jak widać udało sie i to podwójnie :-)
A ty ilu dniowe zarodki czy zarodek mialas podany ? Poczekaj na bete i daj nam znać . Powodzenia

Dzień dobry dziewczyny!
U nas a w zasadzie u mojej przyjaciółki dziś bardzo dobre wieści.Wczoraj powtórzyła betę ,dziś odebrała wynik:1861,5 w 18 dniu po transferze:-).Napiszcie proszę co o tej wartości sądzicie.Może to dwójeczka?

reklama
gieniek dziekuje ci kochana slicznie ja jak bym sie nie uparla na te p/ciala to w zyciu by mi ich nie zrobili a namawiali mnie na 2gie in vitro powiedzialam ze dopuki nie znajda przyczyny czemu tamto sie nie udalo to nigdzie nie podchodze bo wiem ze dziewczyny z pco przy in vito zachodza i mialam racje bo p/ciala wyszly konowaly myslalam ze pobije tego mojego lekarza a teraz to sie nawet zastanawiam i to juz porzadnie nad zmiana kliniki bo do 2giego ivf tam napewno podchodzic nie bede

anioleczek a ty moze podchodzilas w PROVICIE w Katowicach do in vitro???? jak tak to jakiego lekarza mozesz mi polecic??? z gory dziekuje

meg co tam u Ciebie slychac ciekawego????

Do góry