reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moi kochani ludzie wstałam czuje sie lepiej nie powiem że jakoś ekstra zajebiscie ale jest lepiej nie tak jak było lekarz kazał dac znać jutro jak sie czuje i kazał leżeć i pić dużo :) dziękuję wam wszystkim ze się martwiliscie mam nadzieje ze Bedzie już lepiej i nie wróci ten straszny ból brzucha
No...Nastraszylas nas...Hihi..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no wyglada to komicznie teraz moj M grzebie przy aucie hihi... a ja mam moja czekolade mniam... boje sie troche poniedziałku... a jeszcze jutro... jejku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zleci jak biczem trzasnął :) wyśpij się jutro do późna, potem idź wcześniej spać i zanim się obejrzysz to będzie poniedziałek :) smacznego :D

Mam jeszcze jedno pytanie czy moge normalnie zrobić sobie ciepła kąpiel ?;) nie jakoś siedzieć w wannie ale tak siedzieć i ciepła woda sie myć nie nalewac do wanny

Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac
Haha mój coś w podobie i mówi co znowu to już to forum :)
u mnie to samo :D mój się śmieje że sobie tu dżoasiuję całymi dniami:D wcześniej w pracy nie zaglądałam bo mi było szkoda czasu a teraz się ukrywam po kątach i choćby na chwilkę wchodzę zwłaszcza jak się dzieje coś ważnego jak np bety :)

Mam jeszcze jedno pytanie czy moge normalnie zrobić sobie ciepła kąpiel ?;) nie jakoś siedzieć w wannie ale tak siedzieć i ciepła woda sie myć nie nalewac do wanny
myślę, że ciepłą ale nie gorącą możesz, w ogóle ciepła kąpiel działa rozluźniająco to może jak "pomasujesz" brzuch prysznicem to ci też ulży - tylko, że po punkcji moczenie się w dużej ilości wody raczej odpada, jak coś to tylko tak jak piszesz - polewanie sie zostaje

@Majtunia no cóż, nie każdej może odpowiadać męskie towarzystwo ale możecie się z Damim umówić, że swoje posty ignorujecie i będzie git :) Nie sądzę, że żaden inny mężczyzna nas nie czyta, a to, że jeden się zaczął udzielać to nic strasznego, mam nadzieję że Dami wytrzyma czasem opisy naszych dolegliwości i infekcji bo to nie zawsze jest przyjemne, ale cóż - taka natura... Majtunia Ty masz prawo być sfrustrowana, też masz ciężko i Twoja historia mnie poruszyła, w tak młodym wieku stracić nadzieję na własne biologiczne dziecko to straszna trauma. Życzę Ci szczęśliwego drugiego podejścia i mam nadzieję, że nie uciekasz z forum na zawsze, tylko zostaniesz z nami. Nie wiem jakich słów użyłaś, że zrobiła się z tego taka burza ale frustrację i złość można odreagowywać w inny sposób :)
Ja też wyszedłem z taką inicjatywą o której piszesz @dżoasia. Jeśli koleżance to przeszkadza że sobie tu zaglądam to możemy wzajemnie na siebie nie zwracać uwagi.. poszło trochę po bandzie ale jak to któraś tu pisała tak jest czasami między kurkami w kurniku hihi..[emoji4] [emoji4]
Mnie tam ciekawi wszystko także przerażać się nie będę a co więcej fajnie będzie poznać wasze historie bo kto wie co jeszcze mnie i Aśke czeka..
A jak ty, wróciłaś już do żywych? Czy wieczorem mały klinek??[emoji483]

Szukam jakiegoś filmu na wieczór dla mnie i męża czyli horror albo sensacja katastroficzny przygodowy tylko nie romantyk proszę poleccie cos

reklama
Ja też wyszedłem z taką inicjatywą o której piszesz @dżoasia. Jeśli koleżance to przeszkadza że sobie tu zaglądam to możemy wzajemnie na siebie nie zwracać uwagi.. poszło trochę po bandzie ale jak to któraś tu pisała tak jest czasami między kurkami w kurniku hihi..[emoji4] [emoji4]
Mnie tam ciekawi wszystko także przerażać się nie będę a co więcej fajnie będzie poznać wasze historie bo kto wie co jeszcze mnie i Aśke czeka..
A jak ty, wróciłaś już do żywych? Czy wieczorem mały klinek??[emoji483]

głowa zaczęła mnie boleć ok 17tej i boli do teraz, wzięłam apap, żeby się niczym mocnym już nie dobijać więc klinek odpada, a zresztą jutro na 7 do pracy... kuźwa najgorszy w życiu kac... chyba mi wątroba zaczyna siadać...

Do góry