reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kobietki,
Dzisiaj idę na nockę o 23 , więc będę nadrabiać lekturę [emoji4]
Tymczasem...
Jestem 10 dni po punkcji i tyle samo na lekach: Encorton 10, Acard, Clexane, Estrofem 2x2, Neoparin i oczywiście witaminy. Od 10 dni mój brzuch to balon ( pokryty dodatkowo siniakami). Czy Wy , stosujące podobny zestaw też tak macie ? Często oprócz jakby kompletnego wzdęcia mnie mdli [emoji53]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej..Ale ci ostro chcą krew rozrzedzić...Tyle antykoagulantów jeszcze nie spotkałem[emoji6]
Wcale się nie dziwię że masz siniaczki...
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

myślę, że ciepłą ale nie gorącą możesz, w ogóle ciepła kąpiel działa rozluźniająco to może jak "pomasujesz" brzuch prysznicem to ci też ulży - tylko, że po punkcji moczenie się w dużej ilości wody raczej odpada, jak coś to tylko tak jak piszesz - polewanie sie zostaje
dziękuję bardzo Joasiu na Ciebie zawsze tu moge liczyć :)

jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest :) no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje :)
Nie chciałem by ona odeszła..No ale cóż..Jak mogłem to chciałem znaleźć konsensus niestety.. jak wiesz wiele z Was zapraszało mnie tutaj i nie wiem skąd taka wrogość..

Ojej..Ale ci ostro chcą krew rozrzedzić...Tyle antykoagulantów jeszcze nie spotkałem[emoji6]
Wcale się nie dziwię że masz siniaczki...
Dami

Po ostatnim pobraniu krwi zostałam zaproszona po godzinie ponownie do labu ż duża butelka wody. Kazały mi pić dużo bo pobrana krew nie nadawała się do badania. W probowkach zrobiły się skrzepy [emoji85]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady :D hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum :D
Osz..Ty chcesz powiedzieć że jestem gruby[emoji22] [emoji31]
Zrobię Ci wspólne selfie...Kot też jest z nami[emoji12] [emoji6]

reklama
Nie chciałem by ona odeszła..No ale cóż..Jak mogłem to chciałem znaleźć konsensus niestety.. jak wiesz wiele z Was zapraszało mnie tutaj i nie wiem skąd taka wrogość..

będzie git, cóż, nie jest nigdzie napisane, że to kobiece forum i kobiece sprawy i mężczyźni mają zakaz... niepłodność to problem pary a nie tylko kobiety, fakt, czasem my tu opisujemy nawet nasze muszelki z infekcjami ale chyba w każdym przypadku jest to powodowane tymi wszystkimi lekami, a nie rozwiązłością :D więc po prostu - życie.

Do góry