Nasi faceci oni nie zrozumieją hihiu mnie to samo mój się śmieje że sobie tu dżoasiuję całymi dniami wcześniej w pracy nie zaglądałam bo mi było szkoda czasu a teraz się ukrywam po kątach i choćby na chwilkę wchodzę zwłaszcza jak się dzieje coś ważnego jak np bety
reklama
dami
Fanka BB :)
Ojej..Ale ci ostro chcą krew rozrzedzić...Tyle antykoagulantów jeszcze nie spotkałem[emoji6]Cześć kobietki,
Dzisiaj idę na nockę o 23 , więc będę nadrabiać lekturę [emoji4]
Tymczasem...
Jestem 10 dni po punkcji i tyle samo na lekach: Encorton 10, Acard, Clexane, Estrofem 2x2, Neoparin i oczywiście witaminy. Od 10 dni mój brzuch to balon ( pokryty dodatkowo siniakami). Czy Wy , stosujące podobny zestaw też tak macie ? Często oprócz jakby kompletnego wzdęcia mnie mdli [emoji53]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale się nie dziwię że masz siniaczki...
Dami
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
TO, Horror nowy ten Amitiville horror i wiele innych mamy na dysku ostatnio to oglądaliśmy właśnie teSzukam jakiegoś filmu na wieczór dla mnie i męża czyli horror albo sensacja katastroficzny przygodowy tylko nie romantyk proszę poleccie cos
dziękuję bardzo Joasiu na Ciebie zawsze tu moge liczyćmyślę, że ciepłą ale nie gorącą możesz, w ogóle ciepła kąpiel działa rozluźniająco to może jak "pomasujesz" brzuch prysznicem to ci też ulży - tylko, że po punkcji moczenie się w dużej ilości wody raczej odpada, jak coś to tylko tak jak piszesz - polewanie sie zostaje
Ale amitiville z 2017 (amitiville - przebudzenie czy jakoś tak)Szukam jakiegoś filmu na wieczór dla mnie i męża czyli horror albo sensacja katastroficzny przygodowy tylko nie romantyk proszę poleccie cos
dami
Nie chciałem by ona odeszła..No ale cóż..Jak mogłem to chciałem znaleźć konsensus niestety.. jak wiesz wiele z Was zapraszało mnie tutaj i nie wiem skąd taka wrogość..jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje
Chocolateri
Po ostatnim pobraniu krwi zostałam zaproszona po godzinie ponownie do labu ż duża butelka wody. Kazały mi pić dużo bo pobrana krew nie nadawała się do badania. W probowkach zrobiły się skrzepy [emoji85]Ojej..Ale ci ostro chcą krew rozrzedzić...Tyle antykoagulantów jeszcze nie spotkałem[emoji6]
Wcale się nie dziwię że masz siniaczki...
Dami
Chocolateri
Kąpiel odpada ... weź prysznic.Mam jeszcze jedno pytanie czy moge normalnie zrobić sobie ciepła kąpiel ? nie jakoś siedzieć w wannie ale tak siedzieć i ciepła woda sie myć nie nalewac do wanny
dami
Osz..Ty chcesz powiedzieć że jestem gruby[emoji22] [emoji31]a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum
Zrobię Ci wspólne selfie...Kot też jest z nami[emoji12] [emoji6]
reklama
dżoasia
będzie git, cóż, nie jest nigdzie napisane, że to kobiece forum i kobiece sprawy i mężczyźni mają zakaz... niepłodność to problem pary a nie tylko kobiety, fakt, czasem my tu opisujemy nawet nasze muszelki z infekcjami ale chyba w każdym przypadku jest to powodowane tymi wszystkimi lekami, a nie rozwiązłością więc po prostu - życie.Nie chciałem by ona odeszła..No ale cóż..Jak mogłem to chciałem znaleźć konsensus niestety.. jak wiesz wiele z Was zapraszało mnie tutaj i nie wiem skąd taka wrogość..
Podziel się: