reklama
dami
Fanka BB :)
Hehe..Ja odkąd założyłem konto to też ciągle kukam co tu...Nawet mam pakiet mobilnego internetu by być na bieżąco[emoji4] ale jak Was nie kochać[emoji57] [emoji5]Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Może 30 dni nocy, albo 28 dni później czy coś takiego...A tak to klasyka pojutrze, battleship, wojna światów, wzgórza mają oczy...Szukam jakiegoś filmu na wieczór dla mnie i męża czyli horror albo sensacja katastroficzny przygodowy tylko nie romantyk proszę poleccie cos
dżoasia
ja nie pisałam, że jestes grubyOsz..Ty chcesz powiedzieć że jestem gruby[emoji22] [emoji31]
Zrobię Ci wspólne selfie...Kot też jest z nami[emoji12] [emoji6]
dami
Hmmm..To może syrimarol na wątrobę..W niedzielę na 7? Czyżbyś była gospodynią w zachrystii?głowa zaczęła mnie boleć ok 17tej i boli do teraz, wzięłam apap, żeby się niczym mocnym już nie dobijać więc klinek odpada, a zresztą jutro na 7 do pracy... kuźwa najgorszy w życiu kac... chyba mi wątroba zaczyna siadać...
dami
Ja nie rozumiałem aż sam tego grzesznego jabłka nie posmakowałem...hihiNasi faceci oni nie zrozumiejąhihi
asinka89
nie to szklany stół jest...a sie usmiałam lewitujace ciastka hihi ty to masz pomysły...ja nie pisałam, że jestes gruby [emoji14] no słodko wyglądacie, a najlepszy lewitujący talerz z ciastkamibo on chyba poza stołem jest?!
![]()
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Ojej..To musisz się pilnować kochana to niebezpieczne...A nie jest to jakiś skutek uboczny jakiś leków?Po ostatnim pobraniu krwi zostałam zaproszona po godzinie ponownie do labu ż duża butelka wody. Kazały mi pić dużo bo pobrana krew nie nadawała się do badania. W probowkach zrobiły się skrzepy [emoji85]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: