reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jaka burza :) wyrażanie swoich zdań może za mocno z mojej strony ale cóż taka moja natura :) ale ona dziś miała ewidentnie zły dzień i odpowiadała agresywnie co wiązało się z mojej strony ze odpisałam jej też w hamski sposób. Ok każdy tu ma swoje problemy i chce się wyzalic pogadać tak samo chłop też chciał
jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest :) no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje :)

reklama
jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest :) no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje :)
Dokładnie :) niektóre usunięte a niektóre zostały ale cóż było minęło, forum jest otwarte i każdy tu zagląda i każdy ma prawo się wypowiedzieć co miało to miejsce. Jutro będzie lepszy dzień :)

a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady :D hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum :D

Hej dziewczyny i chłopaki ja juz po pynkchi juz w domku a wiec tak pobrali 7 pęcherzyków ale jeden się nie nadawał mam 6 pięknych pęcherzyków tak powiedział pan embriolog :) jutro ma lekar z dzwonić ile siee za plodnilo jestem mega szczęśliwa :) mega mocno bolał mnie ten jajnik dali ketonal i paracetamol i dopiero puścilo ale nadal czuje jak ciągnie :( ale bardzo sie cieszę że tyle ładnych jajek pobrali wiec dobra kura ze mnie
Hej kochana,
Bardzo ładny wynik. Ten ból to nie hiperka. Ja przeżyłam już 3 punkcje i po 2 chodziłam po ścianach. Dzwoniłam zaledwie 10 dni temu do lekarza, bo ból nie dawał mi nawet siusiu zrobić.
Jeżeli nie ma krwawienia ( możesz ewentualnie leciutko plamic) , nie masz wysokiej gorączki to ból jest efektem ingerencji. Mi lekarz polecił Nimesil , powiedział bym wzięła 2 saszetki ja wzięłam jedna i pomogła.
Paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego , jeśli nie masz Nimesilu weź Ibuprofen lub Naproxen .
Jeśli pojawi się gorączka lec na pogotowie.
Buziaki

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

tak Tak zrobię napisał mi ze za 4 h mogę wziąć znowu dwa paracetamole i leki tak jak w rozpisce i mam sie nie martwić ze jutro będzie już lepiej ten mój lekarz to anioł :)
Jeśli nie miałaś dzisiaj transferu weź coś przeciwzapalnego. [emoji8] tak jak wyżej Ci napisałam.

a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady :D hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum :D
no wyglada to komicznie teraz moj M grzebie przy aucie hihi... a ja mam moja czekolade mniam... boje sie troche poniedziałku... a jeszcze jutro... jejku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac

Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac
Haha mój coś w podobie i mówi co znowu to już to forum :)

reklama
Hej kochana,
Bardzo ładny wynik. Ten ból to nie hiperka. Ja przeżyłam już 3 punkcje i po 2 chodziłam po ścianach. Dzwoniłam zaledwie 10 dni temu do lekarza, bo ból nie dawał mi nawet siusiu zrobić.
Jeżeli nie ma krwawienia ( możesz ewentualnie leciutko plamic) , nie masz wysokiej gorączki to ból jest efektem ingerencji. Mi lekarz polecił Nimesil , powiedział bym wzięła 2 saszetki ja wzięłam jedna i pomogła.
Paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego , jeśli nie masz Nimesilu weź Ibuprofen lub Naproxen .
Jeśli pojawi się gorączka lec na pogotowie.
Buziaki

leciutko plamie no myślałam ze po suficie będę chodziła tak się czułam teraz jest lepiej mogę normalnie zrobić siusiu i to drugie również lepiej niz bylo jest mam nadzieje ze juz tak zostanie

Do góry