reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jaka burza :) wyrażanie swoich zdań może za mocno z mojej strony ale cóż taka moja natura :) ale ona dziś miała ewidentnie zły dzień i odpowiadała agresywnie co wiązało się z mojej strony ze odpisałam jej też w hamski sposób. Ok każdy tu ma swoje problemy i chce się wyzalic pogadać tak samo chłop też chciał
jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest :) no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje :)

reklama
jakaś jej wypowiedź w którymś cytacie została więc miałam niestety okazję poznać te słowa... burza - miałam na myśli, że aż tyle osób się w to zaangażowało ale fakt, jest nas dużo więc i odzew prawie zawsze liczny jest :) no nic, jak będzie mieć ochotę i potrzebę to może wróci, ale dami też zostaje :)
Dokładnie :) niektóre usunięte a niektóre zostały ale cóż było minęło, forum jest otwarte i każdy tu zagląda i każdy ma prawo się wypowiedzieć co miało to miejsce. Jutro będzie lepszy dzień :)

a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady :D hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum :D

Hej dziewczyny i chłopaki ja juz po pynkchi juz w domku a wiec tak pobrali 7 pęcherzyków ale jeden się nie nadawał mam 6 pięknych pęcherzyków tak powiedział pan embriolog :) jutro ma lekar z dzwonić ile siee za plodnilo jestem mega szczęśliwa :) mega mocno bolał mnie ten jajnik dali ketonal i paracetamol i dopiero puścilo ale nadal czuje jak ciągnie :( ale bardzo sie cieszę że tyle ładnych jajek pobrali wiec dobra kura ze mnie
Hej kochana,
Bardzo ładny wynik. Ten ból to nie hiperka. Ja przeżyłam już 3 punkcje i po 2 chodziłam po ścianach. Dzwoniłam zaledwie 10 dni temu do lekarza, bo ból nie dawał mi nawet siusiu zrobić.
Jeżeli nie ma krwawienia ( możesz ewentualnie leciutko plamic) , nie masz wysokiej gorączki to ból jest efektem ingerencji. Mi lekarz polecił Nimesil , powiedział bym wzięła 2 saszetki ja wzięłam jedna i pomogła.
Paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego , jeśli nie masz Nimesilu weź Ibuprofen lub Naproxen .
Jeśli pojawi się gorączka lec na pogotowie.
Buziaki

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

tak Tak zrobię napisał mi ze za 4 h mogę wziąć znowu dwa paracetamole i leki tak jak w rozpisce i mam sie nie martwić ze jutro będzie już lepiej ten mój lekarz to anioł :)
Jeśli nie miałaś dzisiaj transferu weź coś przeciwzapalnego. [emoji8] tak jak wyżej Ci napisałam.

a asinka z damim pewnie sprawdzają jaką mają tolerancję na cukier z czekolady :D hehe muszą ciekawie wyglądać jak tak we dwoje siedzą na kanapie z telefonami i piszą na forum :D
no wyglada to komicznie teraz moj M grzebie przy aucie hihi... a ja mam moja czekolade mniam... boje sie troche poniedziałku... a jeszcze jutro... jejku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac

Ja stwierdziłam dzisiaj że jestem od tego forum uzależniona moja bratowa potwierdziła.Bylam u niej 2 dni i non stop z nosem w telefonie.Nawet na ciezarowkach tyle nie siedziałam jak tu.
Mąż mówi to samo i grozi że mój telefon rozboje młotkiem.Co ja poradzę jak wkrecilam się losami każdej z was i zawsze mogę tu dostać dobre rady.
Chyba muszę coś z tym zrobić i zacznę się ukrywac
Haha mój coś w podobie i mówi co znowu to już to forum :)

reklama
Hej kochana,
Bardzo ładny wynik. Ten ból to nie hiperka. Ja przeżyłam już 3 punkcje i po 2 chodziłam po ścianach. Dzwoniłam zaledwie 10 dni temu do lekarza, bo ból nie dawał mi nawet siusiu zrobić.
Jeżeli nie ma krwawienia ( możesz ewentualnie leciutko plamic) , nie masz wysokiej gorączki to ból jest efektem ingerencji. Mi lekarz polecił Nimesil , powiedział bym wzięła 2 saszetki ja wzięłam jedna i pomogła.
Paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego , jeśli nie masz Nimesilu weź Ibuprofen lub Naproxen .
Jeśli pojawi się gorączka lec na pogotowie.
Buziaki

leciutko plamie no myślałam ze po suficie będę chodziła tak się czułam teraz jest lepiej mogę normalnie zrobić siusiu i to drugie również lepiej niz bylo jest mam nadzieje ze juz tak zostanie

Do góry