reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

1200 w czwartek taki miałam więcej razy nie było mierzone
No nie jest on jakis mega wielki. Ale tez kazda z nas inaczej reaguje na jego wysoki poziom ja przy 4tys jakos przezylam ale gdyby nie clexan ktory akurat bralam mysle ze moglo byc gorzej
Objawy masz pod hiperke szczegolnie ten powiekszony brzuch

reklama
No nie jest on jakis mega wielki. Ale tez kazda z nas inaczej reaguje na jego wysoki poziom ja przy 4tys jakos przezylam ale gdyby nie clexan ktory akurat bralam mysle ze moglo byc gorzej
Objawy masz pod hiperke szczegolnie ten powiekszony brzuch
No brzuszek to mam powiększony ale nie czuje się gorzej czuje się trochę lepiej więc chyba nie muszę jechać narazie na te pogotowie zamiast sie martwić jak tam sexik sezon na szkielku idzie to ja muszę brzuchem się martwić

Ze chłop pojawił się na forum ;)
kochana przeszkadzało jej to ze moj M udziela sie na forum..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Majtunia no cóż, nie każdej może odpowiadać męskie towarzystwo ale możecie się z Damim umówić, że swoje posty ignorujecie i będzie git :) Nie sądzę, że żaden inny mężczyzna nas nie czyta, a to, że jeden się zaczął udzielać to nic strasznego, mam nadzieję że Dami wytrzyma czasem opisy naszych dolegliwości i infekcji bo to nie zawsze jest przyjemne, ale cóż - taka natura... Majtunia Ty masz prawo być sfrustrowana, też masz ciężko i Twoja historia mnie poruszyła, w tak młodym wieku stracić nadzieję na własne biologiczne dziecko to straszna trauma. Życzę Ci szczęśliwego drugiego podejścia i mam nadzieję, że nie uciekasz z forum na zawsze, tylko zostaniesz z nami. Nie wiem jakich słów użyłaś, że zrobiła się z tego taka burza ale frustrację i złość można odreagowywać w inny sposób :)

Cześć kobietki,
Dzisiaj idę na nockę o 23 , więc będę nadrabiać lekturę [emoji4]
Tymczasem...
Jestem 10 dni po punkcji i tyle samo na lekach: Encorton 10, Acard, Clexane, Estrofem 2x2, Neoparin i oczywiście witaminy. Od 10 dni mój brzuch to balon ( pokryty dodatkowo siniakami). Czy Wy , stosujące podobny zestaw też tak macie ? Często oprócz jakby kompletnego wzdęcia mnie mdli [emoji53]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@Majtunia no cóż, nie każdej może odpowiadać męskie towarzystwo ale możecie się z Damim umówić, że swoje posty ignorujecie i będzie git :) Nie sądzę, że żaden inny mężczyzna nas nie czyta, a to, że jeden się zaczął udzielać to nic strasznego, mam nadzieję że Dami wytrzyma czasem opisy naszych dolegliwości i infekcji bo to nie zawsze jest przyjemne, ale cóż - taka natura... Majtunia Ty masz prawo być sfrustrowana, też masz ciężko i Twoja historia mnie poruszyła, w tak młodym wieku stracić nadzieję na własne biologiczne dziecko to straszna trauma. Życzę Ci szczęśliwego drugiego podejścia i mam nadzieję, że nie uciekasz z forum na zawsze, tylko zostaniesz z nami. Nie wiem jakich słów użyłaś, że zrobiła się z tego taka burza ale frustrację i złość można odreagowywać w inny sposób :)
Jaka burza :) wyrażanie swoich zdań może za mocno z mojej strony ale cóż taka moja natura :) ale ona dziś miała ewidentnie zły dzień i odpowiadała agresywnie co wiązało się z mojej strony ze odpisałam jej też w hamski sposób. Ok każdy tu ma swoje problemy i chce się wyzalic pogadać tak samo chłop też chciał

reklama
Do góry