czyli myślisz że to ta hiperka mnie zaatakowała ale przy tak małej ilości pęcherzyków by mnie tak zaatakowała ?Bialko duzo bialka mniesko jogurcik kefirek i inne rzeczy ktore maja duuuzo bialka a nawet bialko dla sportowcow i woda hektolitry wody
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Jaki mialas poziom estradiolu?czyli myślisz że to ta hiperka mnie zaatakowała ale przy tak małej ilości pęcherzyków by mnie tak zaatakowała ?
Nie zawsze hiperka oznacza mnustwo jajek
1200 w czwartek taki miałam więcej razy nie było mierzoneJaki mialas poziom estradiolu?
Nie zawsze hiperka oznacza mnustwo jajek
No cale szczęście że już mniej boli bo myślałam ze wykorkuje i aby tak już było ze nie wróci ten mocny bol przy pierwszej punkcji to ja sie czułam jak nowo narodzona a teraz jak by po mnie stado słoń przejechaloDobrze że choć trochę Cię puściło... oby już było lepiej. [emoji4]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
oj to dobrze ze ci juz lepiej.. no oby coraz mniej bolało...Moi kochani ludzie wstałam czuje sie lepiej nie powiem że jakoś ekstra zajebiscie ale jest lepiej nie tak jak było lekarz kazał dac znać jutro jak sie czuje i kazał leżeć i pić dużo dziękuję wam wszystkim ze się martwiliscie mam nadzieje ze Bedzie już lepiej i nie wróci ten straszny ból brzucha
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest to normalne po punkcji troszkę tam poruszali w środku.Plamie trochę czy to jest normalne cały dzień nie plamilam a teraz patrzę ze trochę krwi na papierze jest ?
Kochana i co na to brałaś ?
reklama
asinka89
troche tez plamiłam 2 dni a pozniej przeszło..Plamie trochę czy to jest normalne cały dzień nie plamilam a teraz patrzę ze trochę krwi na papierze jest ?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: