reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za odpowiedź w moim imieniu, to co napisałaś koleżance to oczywiście prawda a konto założyłem bo dużo osób o to pisało..Zresztą ja nie mam tematów tabu i dlatego też robiłem medyka..Wszystko jest dla ludzi a koleżanka jeśli jakiś Stress to polecam dobrą książkę a nie robienie g... Burzy[emoji57]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie musisz nikomu tlumaczyc dlaczego zalozyles konto. Temat in vitro nie dotyczy tylko kobiet i nie rozumiem zachowania kolezanki. To wspaniale, ze interesujesz sie "tematem" i na 100% jestes w tym ze swoja zona. Nie kazda ma takie szczescie. Super, ze jestes z nami ;)

Witam was :)
Od jakiegoś czasu do Was zaglądam, dzisiaj postanowiłam napisać :)
W poniedziałek miałam swój pierwszy transfer 4dniowego mrozaka. Jutro czeka mnie pierwsze badanie krwi i już się stresuje... Chciałabym żeby się udało:)
U mnie historia wygląda tak:
Staramy się z mężem od 4 lat, od dwóch leczymy się w niemieckiej klinice. Po wielu nieudanych próbach stymulowania cyklu lekami postanowiliśmy,że jednak zostało nam tylko in vitro. Stymulację i punkcje miałam miesiąc temu. Pobrano mi 18 jajeczek, z czego 16 się zapłodnilo. Niestety nie mogłam mieć transferu zaraz po punkcji,więc wszystkie jajeczka zamrozili. Odmrozili 4 jajeczka i jedno właśnie głaszcze i mam nadzieję,że się zaaklimatyzuje u mnie:)
Trzymajcie kciuki, bo jutro już co nie co może będę wiedziała :)
Pozdrawiam :)
Witaj :) Powodzenia kochana :) trzymam kciuki za jutrzejsza bete. Koniecznie daj znac jaki wynik :)

Moi kochani ludzie wstałam czuje sie lepiej nie powiem że jakoś ekstra zajebiscie ale jest lepiej nie tak jak było lekarz kazał dac znać jutro jak sie czuje i kazał leżeć i pić dużo :) dziękuję wam wszystkim ze się martwiliscie mam nadzieje ze Bedzie już lepiej i nie wróci ten straszny ból brzucha

Na to kochana nie masz wplywu kazda stymulacja jest inna i inaczej reaguje na nia organizm. A hormony nie sa bez wplywu na organizm.
Zmierz sobie obwod brzucha i mierz go co jakis czas przez najblizsze dni. Uwazaj na zawroty glowy jesli bedziesz miala problem z sikaniem to tez jest coraz gorzej. I tak jak mowil lekarz problem z oddychaniem i kolatanie serca. Tak na chlopski rozum zeby ci wytlumaczyc jak rozpoznac to kolatanie to jest tak ze serce bije szybciej przez jakis czas pozniej znowu sie uspokaja jest dyskomfort w klatce piersiowej i szybciej to uslyszysz lezac z uchem na poduszcze niz poczujesz
Dziękuję ci kochana czuje sie lepiej nie jakoś ekstra ale juz jest lepiej pospalam godzinkę boli ale o wiele mniej mam dac znać jutro jak sie czuje

Moi kochani ludzie wstałam czuje sie lepiej nie powiem że jakoś ekstra zajebiscie ale jest lepiej nie tak jak było lekarz kazał dac znać jutro jak sie czuje i kazał leżeć i pić dużo :) dziękuję wam wszystkim ze się martwiliscie mam nadzieje ze Bedzie już lepiej i nie wróci ten straszny ból brzucha
Bialko duzo bialka mniesko jogurcik kefirek i inne rzeczy ktore maja duuuzo bialka a nawet bialko dla sportowcow i woda hektolitry wody

reklama
Do góry