reklama
gosia321
Fanka BB :)
Na to kochana nie masz wplywu kazda stymulacja jest inna i inaczej reaguje na nia organizm. A hormony nie sa bez wplywu na organizm.Nie strasz mnie aż tak dobrze mi sie oddycha nie boli w sercu tylko brzuch boli mam nadzieje ze wkoncu mnie puść boże czemu mnie to spotyka
Zmierz sobie obwod brzucha i mierz go co jakis czas przez najblizsze dni. Uwazaj na zawroty glowy jesli bedziesz miala problem z sikaniem to tez jest coraz gorzej. I tak jak mowil lekarz problem z oddychaniem i kolatanie serca. Tak na chlopski rozum zeby ci wytlumaczyc jak rozpoznac to kolatanie to jest tak ze serce bije szybciej przez jakis czas pozniej znowu sie uspokaja jest dyskomfort w klatce piersiowej i szybciej to uslyszysz lezac z uchem na poduszcze niz poczujesz
gosia321
Hehe oni to specjalnie mowiaMoj też mówił że właśnie jak się zje ananasa to sperma będzie miała jego smak tzn ananasa, nie wiem nie próbowałam.![]()
Ja też kochana jestem wytrzymała mam nadzieje ze puść mnie ten bol czuje sie taka pełna jak bym się tak ostro najadla ale gazy i wszystko normalnie oddaje boże proszę aby mi to przeszlo nie chce w tym szpitalu leżeć bo tu tacy lekarze ze chyba bym musiała im jebnac aby mi pomogli a do swojego lekarz mam 120 km mam nadzieje ze wie co robi ufam mu i zobaczę co powie jak dam znac jak sie czuje
Jadę kochane po jakieś słodkości dla mojej małej...Bo mi już wszystko z barku wyjadla hehe... Stresik potrzebuje cukru[emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
ja chce 3 kg czekoladyyy....Potrzebuje któraś coś z kauflanda? Hehe bo zaraz wyjeżdżam [emoji16][emoji16]
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta aaa ja wiem co mój miał na myśli haha haHehe oni to specjalnie mowia![]()
dami
Myślisz że to męski spisek jest?Hehe... Tylko po co mielibyśmy to zrobic[emoji57] [emoji12] [emoji72] [emoji72]Hehe oni to specjalnie mowia![]()
reklama
Podziel się: