reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też kochana jestem wytrzymała mam nadzieje ze puść mnie ten bol czuje sie taka pełna jak bym się tak ostro najadla ale gazy i wszystko normalnie oddaje boże proszę aby mi to przeszlo nie chce w tym szpitalu leżeć bo tu tacy lekarze ze chyba bym musiała im jebnac aby mi pomogli a do swojego lekarz mam 120 km mam nadzieje ze wie co robi ufam mu i zobaczę co powie jak dam znac jak sie czuje
No tak jest niestety z lekarzami..My czasem mamy tak samo i ja i moja Aśka..Jakby łaskę robili.. bardzo czekamy na wieści co dalej u ciebie [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj też mówił że właśnie jak się zje ananasa to sperma będzie miała jego smak tzn ananasa, nie wiem nie próbowałam. :)
dziewczyny powiem wam to nie prawda ... ma taki sam smak i konsystencje .. ani banany ani ananasy nie zmieniaja nic hihi...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe...Odważna jesteś [emoji57] moja teraz zaczeła abstynencje hihi..

Calkowitym abstynentem nie bylam ale kieliszek wina czy 1 piwo co jakis czas to nie picie. A nawet na wyjazdach miedzy podejsciami ze znajomymi nigdy nie bylo tego duzo bo max 4-5 piwek bo wiecej juz nie wchodzilo :)

Jadę kochane po jakieś słodkości dla mojej małej...Bo mi już wszystko z barku wyjadla hehe... Stresik potrzebuje cukru[emoji39]

dziewczyny powiem wam to nie prawda ... ma taki sam smak i konsystencje .. ani banany ani ananasy nie zmieniaja nic hihi...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz się dowiaduje dzięki wam że byłem nieświadoma ofiarą eksperymentu...Hehe..Nawet nie wiem kiedy...Może kiedyś coś jeszcze się wyda [emoji57] hihi.. Kobiety to bardzo tajemnicze stworzenia sa[emoji3] [emoji3]

reklama
Do góry