reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dobrze kochana pojadę za jakieś 30 min zobaczę jak się będzie dalej sytuacja rozwijała u mnie w sZpitalu to odrazu mnie zostawia nawet nie zejdzie na dół ginekolog aby mnie zbadać więc nie chce leżeć w sZpitalu zobaczymy co się będzie działo do 30 min
Kochananiestety ale ostra hiperke leczy sie wlasnie w szpitalu kroplowkami clexanem i jeszcze jakimis tabsami. I tego nie mozna bagatelizowac
Ok mialam nie straszyc ale chyba jednak musze bo sie o ciebie martwie
1 stadium hiperki jest lekkiw i tu poradzisz sobie duza iloscia wody bialka
2 stadium.juz raczej szpital bo tu trzeba juz podac kroplowke zbadac ddimery podawac leki
3 stadium moze doprowadzic juz do niewydolnosci narzadow
4 stadium z reguly czesto konczy sie smiercia
To tak w duzym skrocie

U nas w sZpitalu to nie dadzą mi nic nawet nie wiem czy beda chcieli zrobić usg tacy sa u nas lekarze a do kliniki mam 120 km więc jest niezły kawałek poczekam te 2 h tak jak kazał nie wstaje cały czas leżę wzięłam 1 teraz paracetamol i nospe i czekam zobaczymy co sie będzie działo moze nie umrę ***** zawsze cos
No weź tak nawet nie pisz! Kurcze martwimy się z Aśka o Ciebie wiesz.. 3mamy kciuki żeby się wszystko ułożyło[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochananiestety ale ostra hiperke leczy sie wlasnie w szpitalu kroplowkami clexanem i jeszcze jakimis tabsami. I tego nie mozna bagatelizowac
Ok mialam nie straszyc ale chyba jednak musze bo sie o ciebie martwie
1 stadium hiperki jest lekkiw i tu poradzisz sobie duza iloscia wody bialka
2 stadium.juz raczej szpital bo tu trzeba juz podac kroplowke zbadac ddimery podawac leki
3 stadium moze doprowadzic juz do niewydolnosci narzadow
4 stadium z reguly czesto konczy sie smiercia
To tak w duzym skrocie
Nie strasz mnie aż tak dobrze mi sie oddycha nie boli w sercu tylko brzuch boli mam nadzieje ze wkoncu mnie puść boże czemu mnie to spotyka

No weź tak nawet nie pisz! Kurcze martwimy się z Aśka o Ciebie wiesz.. 3mamy kciuki żeby się wszystko ułożyło[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sama sie przestraszyłam jak mnie już tyle h boli poczekam jeszcze ta godzinę ponad i zobaczymy co sie będzie działo

Ja dwa dni po punkcji chodzić nie mogłam, ani wstawac . Jeszcze w tym dniu miałam transfer, myślałam że nie dojdę do lekarza. Zacisnęłam zęby, wytrzymałam bez tabletek. Wieczorem przeszło a na następny dzień poszłam już na spacerek. Każdy ma inną wytrzymałość na bol więc Ty kochana pisz po dwóch godzinach do lekarza i bierz leki.
Ja też kochana jestem wytrzymała mam nadzieje ze puść mnie ten bol czuje sie taka pełna jak bym się tak ostro najadla ale gazy i wszystko normalnie oddaje boże proszę aby mi to przeszlo nie chce w tym szpitalu leżeć bo tu tacy lekarze ze chyba bym musiała im jebnac aby mi pomogli a do swojego lekarz mam 120 km mam nadzieje ze wie co robi ufam mu i zobaczę co powie jak dam znac jak sie czuje

reklama
Do góry