reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dobrze kochana pojadę za jakieś 30 min zobaczę jak się będzie dalej sytuacja rozwijała u mnie w sZpitalu to odrazu mnie zostawia nawet nie zejdzie na dół ginekolog aby mnie zbadać więc nie chce leżeć w sZpitalu zobaczymy co się będzie działo do 30 min
Kochananiestety ale ostra hiperke leczy sie wlasnie w szpitalu kroplowkami clexanem i jeszcze jakimis tabsami. I tego nie mozna bagatelizowac
Ok mialam nie straszyc ale chyba jednak musze bo sie o ciebie martwie
1 stadium hiperki jest lekkiw i tu poradzisz sobie duza iloscia wody bialka
2 stadium.juz raczej szpital bo tu trzeba juz podac kroplowke zbadac ddimery podawac leki
3 stadium moze doprowadzic juz do niewydolnosci narzadow
4 stadium z reguly czesto konczy sie smiercia
To tak w duzym skrocie

U nas w sZpitalu to nie dadzą mi nic nawet nie wiem czy beda chcieli zrobić usg tacy sa u nas lekarze a do kliniki mam 120 km więc jest niezły kawałek poczekam te 2 h tak jak kazał nie wstaje cały czas leżę wzięłam 1 teraz paracetamol i nospe i czekam zobaczymy co sie będzie działo moze nie umrę ***** zawsze cos
No weź tak nawet nie pisz! Kurcze martwimy się z Aśka o Ciebie wiesz.. 3mamy kciuki żeby się wszystko ułożyło[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochananiestety ale ostra hiperke leczy sie wlasnie w szpitalu kroplowkami clexanem i jeszcze jakimis tabsami. I tego nie mozna bagatelizowac
Ok mialam nie straszyc ale chyba jednak musze bo sie o ciebie martwie
1 stadium hiperki jest lekkiw i tu poradzisz sobie duza iloscia wody bialka
2 stadium.juz raczej szpital bo tu trzeba juz podac kroplowke zbadac ddimery podawac leki
3 stadium moze doprowadzic juz do niewydolnosci narzadow
4 stadium z reguly czesto konczy sie smiercia
To tak w duzym skrocie
Nie strasz mnie aż tak dobrze mi sie oddycha nie boli w sercu tylko brzuch boli mam nadzieje ze wkoncu mnie puść boże czemu mnie to spotyka

No weź tak nawet nie pisz! Kurcze martwimy się z Aśka o Ciebie wiesz.. 3mamy kciuki żeby się wszystko ułożyło[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sama sie przestraszyłam jak mnie już tyle h boli poczekam jeszcze ta godzinę ponad i zobaczymy co sie będzie działo

Ja dwa dni po punkcji chodzić nie mogłam, ani wstawac . Jeszcze w tym dniu miałam transfer, myślałam że nie dojdę do lekarza. Zacisnęłam zęby, wytrzymałam bez tabletek. Wieczorem przeszło a na następny dzień poszłam już na spacerek. Każdy ma inną wytrzymałość na bol więc Ty kochana pisz po dwóch godzinach do lekarza i bierz leki.
Ja też kochana jestem wytrzymała mam nadzieje ze puść mnie ten bol czuje sie taka pełna jak bym się tak ostro najadla ale gazy i wszystko normalnie oddaje boże proszę aby mi to przeszlo nie chce w tym szpitalu leżeć bo tu tacy lekarze ze chyba bym musiała im jebnac aby mi pomogli a do swojego lekarz mam 120 km mam nadzieje ze wie co robi ufam mu i zobaczę co powie jak dam znac jak sie czuje

reklama
Do góry