reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak to sama? My jesteśmy z tobą myślami[emoji57] [emoji11] razem będziemy przez to przechodzić hihi.. zrelaxuj się i napewno będzie wszystko w porządku...Moja mi ciągle powtarza, że mnie bardzo kocha hihi..Chyba taki ma system na stresik..To mile[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

bede Was zanudzac bo wracam do domu dopiero we wtorek rano a poniedzialek po transferze bede sama w domu. Polskiej telewizji nie mam na codzien, to chociaz mam nadzieje cos ogladnac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dwa dni po punkcji chodzić nie mogłam, ani wstawac . Jeszcze w tym dniu miałam transfer, myślałam że nie dojdę do lekarza. Zacisnęłam zęby, wytrzymałam bez tabletek. Wieczorem przeszło a na następny dzień poszłam już na spacerek. Każdy ma inną wytrzymałość na bol więc Ty kochana pisz po dwóch godzinach do lekarza i bierz leki.

bede Was zanudzac bo wracam do domu dopiero we wtorek rano a poniedzialek po transferze bede sama w domu. Polskiej telewizji nie mam na codzien, to chociaz mam nadzieje cos ogladnac :)

aha mozesz zanudzac .. pisz bedzie ci lepiej hihi a i mnie czas zleci ..chyba osiwne do poniedziałku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tu nie chodzi o hiperłącze ale komplikacje po zabiegu. Lepiej mieć pewność że ktoś to sprawdzi a i ty będziesz spokojniejsza..Przy okazji może coś ci podadzą na ból..
Martwimy się o Ciebie[emoji20]

U nas w sZpitalu to nie dadzą mi nic nawet nie wiem czy beda chcieli zrobić usg tacy sa u nas lekarze a do kliniki mam 120 km więc jest niezły kawałek poczekam te 2 h tak jak kazał nie wstaje cały czas leżę wzięłam 1 teraz paracetamol i nospe i czekam zobaczymy co sie będzie działo moze nie umrę ***** zawsze cos

Ooo tak humorek mi to poprawilo wiecznie sie powstrzymywalam bo to zastrzyki antybiotyki punkcja transfer takze chyba z rok temu tak dobrze sobie popilam. Trzeba sie czasem odstresowac dobrymi %%
Hehe...Odważna jesteś [emoji57] moja teraz zaczeła abstynencje hihi..

Endometrioza i wczoraj na wizycie dowiedziałam się że jest też już druga mniejsza, więc nie wiem co teraz będzie... W poniedziałek kolejna wizyta podglądowa. Na pewno transfer się odwlecze, bo będzie trzeba najpierw zrobić porządek laparoskopowo tak powiedział lekarz a potem ewentualnie transfer na mrożonych jeśli będą

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
aha no czasem lepiej odczekac moj gin po stymulacji zrobił 2 miesiace przerwy bo powiedział ze w ciazy sporo hormonow sprawia ze jajniki i cysty rosna.. tak wiec lepiej odczekac zrobic porzadek i pozniej zaczac stymulke trzymam kciuki za ciebie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się dzielnie... Ale widać że masz dobrego lekarza skoro kazał dać znać jak się czujesz... [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarza mam wspaniałego on jak mi robił punkcje pierwszy raz to mnie nic nie bolało teraz robił inny lekarz bo moj musiał wyjechać pilnie i tak nawala ze głowa mała mam nadzieje ze przejdzie będę dzwonić do niego za 2 h jak sie czuje i zobaczymy co powie abym robiła dalej wspaniały człowiek z niego

reklama

Hehe..Może nie zasypujemy tu forum naszymi wypociny mi tylko np. Przez whatsapp popiszmy po zabiegu..Powiem Asce żeby dała ci numer[emoji5] hehe..O jakim zanudzaniu piszesz bo nie rozumiem.. a to musisz z tv nadrobić hehe[emoji6]

Do góry