reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak to sama? My jesteśmy z tobą myślami[emoji57] [emoji11] razem będziemy przez to przechodzić hihi.. zrelaxuj się i napewno będzie wszystko w porządku...Moja mi ciągle powtarza, że mnie bardzo kocha hihi..Chyba taki ma system na stresik..To mile[emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

bede Was zanudzac bo wracam do domu dopiero we wtorek rano a poniedzialek po transferze bede sama w domu. Polskiej telewizji nie mam na codzien, to chociaz mam nadzieje cos ogladnac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dwa dni po punkcji chodzić nie mogłam, ani wstawac . Jeszcze w tym dniu miałam transfer, myślałam że nie dojdę do lekarza. Zacisnęłam zęby, wytrzymałam bez tabletek. Wieczorem przeszło a na następny dzień poszłam już na spacerek. Każdy ma inną wytrzymałość na bol więc Ty kochana pisz po dwóch godzinach do lekarza i bierz leki.

bede Was zanudzac bo wracam do domu dopiero we wtorek rano a poniedzialek po transferze bede sama w domu. Polskiej telewizji nie mam na codzien, to chociaz mam nadzieje cos ogladnac :)

aha mozesz zanudzac .. pisz bedzie ci lepiej hihi a i mnie czas zleci ..chyba osiwne do poniedziałku

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tu nie chodzi o hiperłącze ale komplikacje po zabiegu. Lepiej mieć pewność że ktoś to sprawdzi a i ty będziesz spokojniejsza..Przy okazji może coś ci podadzą na ból..
Martwimy się o Ciebie[emoji20]

U nas w sZpitalu to nie dadzą mi nic nawet nie wiem czy beda chcieli zrobić usg tacy sa u nas lekarze a do kliniki mam 120 km więc jest niezły kawałek poczekam te 2 h tak jak kazał nie wstaje cały czas leżę wzięłam 1 teraz paracetamol i nospe i czekam zobaczymy co sie będzie działo moze nie umrę ***** zawsze cos

Ooo tak humorek mi to poprawilo wiecznie sie powstrzymywalam bo to zastrzyki antybiotyki punkcja transfer takze chyba z rok temu tak dobrze sobie popilam. Trzeba sie czasem odstresowac dobrymi %%
Hehe...Odważna jesteś [emoji57] moja teraz zaczeła abstynencje hihi..

Endometrioza i wczoraj na wizycie dowiedziałam się że jest też już druga mniejsza, więc nie wiem co teraz będzie... W poniedziałek kolejna wizyta podglądowa. Na pewno transfer się odwlecze, bo będzie trzeba najpierw zrobić porządek laparoskopowo tak powiedział lekarz a potem ewentualnie transfer na mrożonych jeśli będą

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
aha no czasem lepiej odczekac moj gin po stymulacji zrobił 2 miesiace przerwy bo powiedział ze w ciazy sporo hormonow sprawia ze jajniki i cysty rosna.. tak wiec lepiej odczekac zrobic porzadek i pozniej zaczac stymulke trzymam kciuki za ciebie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się dzielnie... Ale widać że masz dobrego lekarza skoro kazał dać znać jak się czujesz... [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarza mam wspaniałego on jak mi robił punkcje pierwszy raz to mnie nic nie bolało teraz robił inny lekarz bo moj musiał wyjechać pilnie i tak nawala ze głowa mała mam nadzieje ze przejdzie będę dzwonić do niego za 2 h jak sie czuje i zobaczymy co powie abym robiła dalej wspaniały człowiek z niego

reklama

Hehe..Może nie zasypujemy tu forum naszymi wypociny mi tylko np. Przez whatsapp popiszmy po zabiegu..Powiem Asce żeby dała ci numer[emoji5] hehe..O jakim zanudzaniu piszesz bo nie rozumiem.. a to musisz z tv nadrobić hehe[emoji6]

Do góry