reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam was :)
Od jakiegoś czasu do Was zaglądam, dzisiaj postanowiłam napisać :)
W poniedziałek miałam swój pierwszy transfer 4dniowego mrozaka. Jutro czeka mnie pierwsze badanie krwi i już się stresuje... Chciałabym żeby się udało:)
U mnie historia wygląda tak:
Staramy się z mężem od 4 lat, od dwóch leczymy się w niemieckiej klinice. Po wielu nieudanych próbach stymulowania cyklu lekami postanowiliśmy,że jednak zostało nam tylko in vitro. Stymulację i punkcje miałam miesiąc temu. Pobrano mi 18 jajeczek, z czego 16 się zapłodnilo. Niestety nie mogłam mieć transferu zaraz po punkcji,więc wszystkie jajeczka zamrozili. Odmrozili 4 jajeczka i jedno właśnie głaszcze i mam nadzieję,że się zaaklimatyzuje u mnie:)
Trzymajcie kciuki, bo jutro już co nie co może będę wiedziała :)
Pozdrawiam :)
Bez stresiku kochana bo to maluszkowi szkodzi..Napewno będzie dobrze a za kilka dni się pochwalisz, że zaszlas[emoji2]
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no pewnie tak.. a jak sie czujesz przed transferem .? bo ja raz sie ciesze a raz mam stresa zwariowac mozna...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mam zarabistego stresa tylko probuje nie pokazac! W sumie caly dzien w pizamie przelazilam, troche pogotowalam a teraz to chyba ksiazeczke dorwe :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bez stresiku kochana bo to maluszkowi szkodzi..Napewno będzie dobrze a za kilka dni się pochwalisz, że zaszlas[emoji2]
Dami

Pierwsza betę mam jutro, to może już jutro będę się chwalić :) rano pobiorą krew, to wynik koło 13 będę mieć :) oby coś już było widać :)

Aaa dziewczynki. Powiedzcie mi, czy to normalne, że przez pierwsze 3 dni po transferze bolało mnie podbrzusze, a teraz kompletnie nic nie czuję?

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

ja jutro popoluaniu lece do Wawy, i jutro wieczor w hotelu samemu. Mam nadzieje ze doba ksiazka mi umili ten czas oczekiwania [emoji848]

Jak to sama? My jesteśmy z tobą myślami[emoji57] [emoji11] razem będziemy przez to przechodzić hihi.. zrelaxuj się i napewno będzie wszystko w porządku...Moja mi ciągle powtarza, że mnie bardzo kocha hihi..Chyba taki ma system na stresik..To mile[emoji5]

Ja po punkcji ,
Kochana tu nie chodzi o hiperłącze ale komplikacje po zabiegu. Lepiej mieć pewność że ktoś to sprawdzi a i ty będziesz spokojniejsza..Przy okazji może coś ci podadzą na ból..
Martwimy się o Ciebie[emoji20]

Powiedzcie mi czy któraś rozpoczynała stymulację mając dość sporą cystę na jajniku?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam pcos i normalnie mnie stymulowali chociaz na obu jajnikach miałam cysty .. ty tez cierpisz na PCOS czy z innej przyczyny masz cysty?

Ale humorek 1 klasy[emoji6] [emoji3] [emoji3]

Ooo tak humorek mi to poprawilo wiecznie sie powstrzymywalam bo to zastrzyki antybiotyki punkcja transfer takze chyba z rok temu tak dobrze sobie popilam. Trzeba sie czasem odstresowac dobrymi %%

reklama
mam zarabistego stresa tylko probuje nie pokazac! W sumie caly dzien w pizamie przelazilam, troche pogotowalam a teraz to chyba ksiazeczke dorwe :)

no czytanie odpreza i pomaga nie myslec o tym.. ja patrze na tv .. ale stres jest kurcze zwariuje do poniedziałku chyba ..

Do góry