reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kazdy gdzies w swojej duszy jest odludkiem :) my z emkiem tez
A juz jak podchodzi sie do ivf to wsrod znajomych zawsze jest sie odludkiem choc wspieraja i absolutnie nie wytykaja palcami ale nie da sie z nimi tak pogadac jak z osobami ktore przechodza przez to samo.
Hehe a co do luksosow nie potrzebuje ich przy spotkaniach wiec absolutnie mi to nie przeszkadza duza sofa wystarczy :)
No to czekamy na termin kiedy Wam pasuje[emoji4] hehe... My tu sami więc czasu mamy troche[emoji106] no czasem trzeba uważać z kim się rozmawia bo niektórzy polują tylko na sensacje...Ja nie jestem odlutkiem tylko atmosfera tu jest trochę inna za granicą a Polacy szczególnie..
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W klinice w Monachium :) od dwóch lat tam jeżdżę, najpierw stymulowane cykle, teraz in vitro. Wydaje mi się, że jest to dobra klinika, bardzo dobrze traktują tam pacjentów, lekarze też są kompetentni :) Dlatego jestem dobrej myśli,ale kciuki zawsze mile widziane :)
A Ty gdzie się leczysz?:)
ja w Aachen maja dobra opinie no i lekarke mam w miare :) mam za soba 1 nieudany transfer 3 dniowego zarodka a w poniedziałek drugi transfer z 5 dniowej blastki ..inne w okregu klini maja zła opinie wiec poki co zostaje w Aachen

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hihi ja ostatnio murzynka zrobiłam piekłam godzine no i noz suchy wyciagłam ostygł maz mowi daj kawałej ja przekroiłam a tu zong zakalec .. ale sie wsciekłam masakra ... oby babka sie udała

To były 2 murzynki kochanie[emoji57] [emoji11] [emoji11]

ja w Aachen maja dobra opinie no i lekarke mam w miare :) mam za soba 1 nieudany transfer 3 dniowego zarodka a w poniedziałek drugi transfer z 5 dniowej blastki ..inne w okregu klini maja zła opinie wiec poki co zostaje w Aachen

Mój ginekolog właśnie dał mi namiary na 3 według niego najlepsze kliniki i miałam sobie wybrać :) moja też ma dobre opinie, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok :) To też trzymam kciuki za drugi transfer, oby teraz to był ten szczęśliwy :)

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

poczekam jeszcze z 30 min zobaczę co się będzie działo jest nadal będzie tak boleć to pojadę ale krwi żadnej nie widzę więc może tak źle nie jest
Kochana czasem tego nie widać a może wyjść z takiego zabiegu wiele komplikacji z zapaleniem otrzewnej i sepsa dla przykładu..Ja bym nie zwlekał bo sytuacja może się szybko zmienić..moja też bolało ale nie aż tak i nie miała innych objawów..Napisz co i jak..

Kochani dzwonił lekarz kazał wziąć jeszcze jeden paracetamol i ketonal albo Ibuprom i pytam czy nie wymiotuje czy serce nie kołacze jak sie oddycha i mówię że oprócz tego dużego bolu to jest dobrze bo nie wymiotuje dobrze mi sie oddycha i kazał poczekać 2h i mam napisać jak sue czuje za te 2 godziny i wtedy powie co mam robić dziękuję ze że jesteście
normalnie zmartwiłam sie Toba.. to dobrze ze masz kontakt z lekarzem no to zrob jak zalecił .. i za 2 h daj znac jak sie czujesz..

reklama
Mnie cale podbrzusze boli tak jak bym miała wzdęcia cały czas ale normalnie oddaje kal przy sikaniu bardziej boli ale tak szybko bym mogła mieć hiperke ?
Kochana tu nie chodzi o hiperłącze ale komplikacje po zabiegu. Lepiej mieć pewność że ktoś to sprawdzi a i ty będziesz spokojniejsza..Przy okazji może coś ci podadzą na ból..
Martwimy się o Ciebie[emoji20]

Do góry