reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dam ostatnią szansę temu brzuchowi ma ostatnie 30 min mi to jest ciężko chodzić bo czuje się jak bym byla pełna też tak miałaś naprawdę chujowo nigdy w życiu tak sie chujowo nie czułam
mnie bolało ale brzuch mi nie puchł .. mnie gin mowił ze jesli bol bedzie nie do zniesienia albo brzuch powieksza objetosc to szpital.. mnie czopki dawały ulge ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@PaulinkaP Miałam to samo. Ból jak cholera ... płakałam dosłownie. Tylko u mnie z racji dużej ilości jajek była hiperka,płyn w brzuchu i jajniki wielkości piłki . Weź coś na bazie paracetamolu i nospe to Ci nie zaszkodzi i koniecznie pij dużo wody i do łóżka. A jak chociaz troche nie pomoże to do szpitala. ja sie strasznie meczylam ale nie pojechałam bo tutaj gdzie mieszkam to by nie wiedzieli co ze mną zrobić baliby się mnie nawet dotknąć ;)

Jeju tyle nas tu doszlo nowych staraczek ze napisze jeden wspolny post :)
Witam wszystkie rozgoscie sie i korzystajcie z naszej cudnej atmosfery pomocy kciukow i wsparcia. Wszystkim kolezankom ktore dolaczyly do nas swierzo po transferze zycze zeby beta byla ogeomna i zeby kazda z was za 9 miesiecy cieszyla sie rozowa pupa. A tym ktore trafily do nas w trakcie swoich staran spokojnego przejscia przez stymulacje udana punkcje cudownego uczucia przy transferze i oczywiscie wspanialego dzieciaczka po 9 miesiacach :)

Forum rosnie nam w sile

Dziewczyny może faktycznie moją obecność tu sprawiła trochę zamieszania... Nie chcę zaburzyć spokoju tego forum i jeśli to ma pomóc to usunę profil..Po co przez 1 osobę(mnie) macie iść na noże... Ja chciałem też może wytłumaczyć co niektórym męski punkt widzenia albo napisać jak facet odbiera pewne kwestie.
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja napiszę że zazdroszcze trochę Twojej żonie że ma takiego mężulka,męski punkt widzenia nie jest zły.

Witam was :)
Od jakiegoś czasu do Was zaglądam, dzisiaj postanowiłam napisać :)
W poniedziałek miałam swój pierwszy transfer 4dniowego mrozaka. Jutro czeka mnie pierwsze badanie krwi i już się stresuje... Chciałabym żeby się udało:)
U mnie historia wygląda tak:
Staramy się z mężem od 4 lat, od dwóch leczymy się w niemieckiej klinice. Po wielu nieudanych próbach stymulowania cyklu lekami postanowiliśmy,że jednak zostało nam tylko in vitro. Stymulację i punkcje miałam miesiąc temu. Pobrano mi 18 jajeczek, z czego 16 się zapłodnilo. Niestety nie mogłam mieć transferu zaraz po punkcji,więc wszystkie jajeczka zamrozili. Odmrozili 4 jajeczka i jedno właśnie głaszcze i mam nadzieję,że się zaaklimatyzuje u mnie:)
Trzymajcie kciuki, bo jutro już co nie co może będę wiedziała :)
Pozdrawiam :)
kochana trzymam kciuki a w ktorej klinice w de? bo ja tez lecze sie tutaj...

Ludzie co ja mam robić brzuch mnie tak bardzo boli ze ja ledwo chodzę tak się chujowo czuje ze łzy mi lecą po policzkach tak mnie bardzo boli czuje sie jak bym miała wzdęcia ale mocz i kal normalnie oddaje tylko przy oddawaniu moczu taki ból boże co sie ze mna dzieje nie wiem czy nie jechać na Szpital

Może lepiej pojedź bo to podejrzane..

ja jutro popoluaniu lece do Wawy, i jutro wieczor w hotelu samemu. Mam nadzieje ze doba ksiazka mi umili ten czas oczekiwania [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no pewnie tak.. a jak sie czujesz przed transferem .? bo ja raz sie ciesze a raz mam stresa zwariowac mozna...

kochana trzymam kciuki a w ktorej klinice w de? bo ja tez lecze sie tutaj...

W klinice w Monachium :) od dwóch lat tam jeżdżę, najpierw stymulowane cykle, teraz in vitro. Wydaje mi się, że jest to dobra klinika, bardzo dobrze traktują tam pacjentów, lekarze też są kompetentni :) Dlatego jestem dobrej myśli,ale kciuki zawsze mile widziane :)
A Ty gdzie się leczysz?:)

reklama
Kochani dzwonił lekarz kazał wziąć jeszcze jeden paracetamol i ketonal albo Ibuprom i pytam czy nie wymiotuje czy serce nie kołacze jak sie oddycha i mówię że oprócz tego dużego bolu to jest dobrze bo nie wymiotuje dobrze mi sie oddycha i kazał poczekać 2h i mam napisać jak sue czuje za te 2 godziny i wtedy powie co mam robić dziękuję ze że jesteście

Do góry