reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi tez dziwnie troszke ha ha to rzeczewiscie maz asi??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no moj maz to jak kobieta uwielba zakupy i gadac godzinami takze bez obaw nie wiem dlaczego przeszkadza wam to bo i tak czyta forum a ze sie udziela no to dla mnie to nic dziwnego.. nie wiem skad ten bunt? jest w domu smutny niestety meskiego forum nie ma..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się że zwróciłaś na mnie uwagę [emoji6] akurat troszkę forumowicze mnie tu zaprosiło dlatego w końcu założyłem profil a to chyba nie jest sprzeczne z regulaminem. Nie martw się jeśli nie chcesz abym pisał nic apropo twoich postów to tak bedzie[emoji6]
Chciałbym Ci życzyć dziś więcej relaxu bo chyba jakiś stresik cię trzyma..
Dami

PS. Moja żona cały czas powtarza że jestem jak rasowa kobieta[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokl kazdy tu ma prawo wejsc i pisac;)
W 1 momencie myslalam co za spam;)) a to maz Asi ;))) skoro lepi sie czuje pisac tutaj to ok jak najbardziej niech pisze , moze jakies fajne tematy inne podrzyci nie tylko ciezki temat ivf ;)))

powiem wam ze to forum jest zbawienne maz od rana dobry humor ma i cieszy sie bardzo ze ktos mu na posta odpisuje ..lepsze niz psychoterapia .. :)

no moj maz to jak kobieta uwielba zakupy i gadac godzinami takze bez obaw nie wiem dlaczego przeszkadza wam to bo i tak czyta forum a ze sie udziela no to dla mnie to nic dziwnego.. nie wiem skad ten bunt? jest w domu smutny niestety meskiego forum nie ma..

Nikomu nie przeszkadza może jednej osobie ;) nie ma co się przejmować forum jest otwarte dla każdego ;)

To nie bunt tylko niedowierzenie ha ha , Ja jak naj ok za facetami na tej str :))

Może chce pogadać sobie też tu na forum, jak wspomniała jego żona znajomi się od nich odwrócili bo maż chory;/ i co ma robić mimo choroby niech sobie siedzi i sobie piszę jak mu się chce. Forum może jest dla kobiet i tematy kobiece ale jest otwarte dla każdego ;) Zluzuj troszkę ;)
Dzięki za odpowiedź w moim imieniu, to co napisałaś koleżance to oczywiście prawda a konto założyłem bo dużo osób o to pisało..Zresztą ja nie mam tematów tabu i dlatego też robiłem medyka..Wszystko jest dla ludzi a koleżanka jeśli jakiś Stress to polecam dobrą książkę a nie robienie g... Burzy[emoji57]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj pierwszy raz w życiu to przerabiałam. Magiczne uczucie kiedy widzisz na monitorze jak zarodek (a w głowie: moze dziecko?) wędruje do Twojej macicy. Oczywiście staram sie wierzyć, ze sie uda. Ale gdyby nie to jest jeszcze jeden "narciarz". W ktorej klinice sie leczysz?

Ja to się modlę za każdym razem w czasie transferu i po nim . To nasz drugi transfer. a moment rzeczywiście magiczny :) nie traktuje zarodka jako potencjalne dziecko tylko jak moje dziecko, moja kruszonkę o która tak długo walczę już. Leczymy się w Lublinie.a Ty gdzie ??

powiem wam ze to forum jest zbawienne maz od rana dobry humor ma i cieszy sie bardzo ze ktos mu na posta odpisuje ..lepsze niz psychoterapia .. :)

No I bez klotni bedzie bo kogot I kurki w zgodzie sa co innego same kurki ha ha

reklama
A co to za problem nie rozumiem to nie jest zamkniete forum i kazdy moze tu wejsc. Jesli Dami chce gadac z nami to dobrze niech sie tu rozgosci milo wiedziec jakie jest spojrzenie faceta na to wszystko. Jakies 5 miesiecy temu tez byl tu facet ktory od nas potrzebowal pomocy jak moze pomoc zonie przejsc przez to wszystki. Ja uwazam ze to piekna z meskiej strony. Choc wiem ze wiekszosc z naszych mezow partnerow nie podchodzi tak do tego zeby zglebic swoja wiedze
kochana trafiłas w samo sedno :)

Do góry