haha spoko jestem z reguły osobą która ma zawsze coś do powiedzenia pierwsza i nie lubię takich akcji i musiałam się odezwać. Więc nie ma co się przejmować i tlumaczyć chcesz siedz piszDzięki za odpowiedź w moim imieniu, to co napisałaś koleżance to oczywiście prawda a konto założyłem bo dużo osób o to pisało..Zresztą ja nie mam tematów tabu i dlatego też robiłem medyka..Wszystko jest dla ludzi a koleżanka jeśli jakiś Stress to polecam dobrą książkę a nie robienie g... Burzy[emoji57]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
labelladurmiente
Fanka BB :)
Ja to się modlę za każdym razem w czasie transferu i po nim . To nasz drugi transfer. a moment rzeczywiście magiczny nie traktuje zarodka jako potencjalne dziecko tylko jak moje dziecko, moja kruszonkę o która tak długo walczę już. Leczymy się w Lublinie.a Ty gdzie ??
My w Warszawie. Trzymam kciuki za powodzenie transferu! Musi byc dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niech pisze.. pogląd pewnych spraw odnośnie in vitro warto poznać męskie spojrzenie... i uważam że fajnie że z nami jest. Więcej takichpowiem wam ze to forum jest zbawienne maz od rana dobry humor ma i cieszy sie bardzo ze ktos mu na posta odpisuje ..lepsze niz psychoterapia ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Hehe.. co dobre wszystko się kończy[emoji4] a z tym wybijaniem to miałem akurat gorszy dzień i myśli o hospicjum.. a z Aski to taki kapuś malutkiHehe no teraz to juz nie bedzie tak tajemniczo z partyzanta zabierac Asce telefon
Ja chcialam ci cos wybic nie pprzypominam sobie
Ostatnia edycja:
asinka89
kochana ja tez przyszłam na to forum własnie po transferze przed beta..kazda z nas to przezywa..ja tez jestem jeszcze troche zielona .. ale dziewczyny swoja wiedza bardzo pomagaja nie stesuj sie bedzie dobrze.. a jak cos to piszBardzo dziękuje za wsparcie! To niezmiernie ważne! Ze tez ja tu wcześniej nie weszłam kiedy w samotności stawiałam pierwsze invitrowe kroki
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki również za Ciebie Niech ten miesiąc będzie magiczny i wszystkim mam się uda abyśmy na święta już serduszka były u naszych małych pociechMy w Warszawie. Trzymam kciuki za powodzenie transferu! Musi byc dobrze
dami
Dziewczyny może faktycznie moją obecność tu sprawiła trochę zamieszania... Nie chcę zaburzyć spokoju tego forum i jeśli to ma pomóc to usunę profil..Po co przez 1 osobę(mnie) macie iść na noże... Ja chciałem też może wytłumaczyć co niektórym męski punkt widzenia albo napisać jak facet odbiera pewne kwestie.
Dami
Dami
dami
Szlachta rządzi przyszłych mamusiek nic nie zatrzyma..Hehe [emoji6] [emoji3]Hehe bo my jestesmy szczegolna ekipa
To chyba ja chciałam ci wybić głupie myśli z głowy... masz cudowną żonę i nawet tak nie mysl , będzie wszystko dobrze gdybyś był kobieta napisalabym Ci cycki w górę i walcz... a tak to sama nie wiem co napisać...hmmm głowa do góry i pamiętaj musi być dobrzeHehe.. co dobre wszystko się kończy[emoji4] a z tym wybijaniem to miałem akurat gorszy dzień i myśli o hospicjum.. a z Aski to taki kapusty malutki
reklama
Narazie miłość przelewa
A co to za problem nie rozumiem to nie jest zamkniete forum i kazdy moze tu wejsc. Jesli Dami chce gadac z nami to dobrze niech sie tu rozgosci milo wiedziec jakie jest spojrzenie faceta na to wszystko. Jakies 5 miesiecy temu tez byl tu facet ktory od nas potrzebowal pomocy jak moze pomoc zonie przejsc przez to wszystki. Ja uwazam ze to piekna z meskiej strony. Choc wiem ze wiekszosc z naszych mezow partnerow nie podchodzi tak do tego zeby zglebic swoja wiedze
Podziel się: