reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny może faktycznie moją obecność tu sprawiła trochę zamieszania... Nie chcę zaburzyć spokoju tego forum i jeśli to ma pomóc to usunę profil..Po co przez 1 osobę(mnie) macie iść na noże... Ja chciałem też może wytłumaczyć co niektórym męski punkt widzenia albo napisać jak facet odbiera pewne kwestie.
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ktoś ma z tym problem to niech nie czyta... zostań i koniec kropka. Pisz kiedy chcesz i co chcesz.... zresztą zawsze pisałeś tylko od żony więc nie ma żadnej różnicy ;)

reklama
Na mojego dzis nic nie dziala ani woda z cytryna ani sok pomidorowy normalnie sachara :errr:;) zaraz chyba pojdzie w ruch sokowirowka i bedzie sok z pomaranczy jablek i marchewki moze to ugasi pragnienie :)
Ooo napisz czy taka mikstura działa[emoji57] życzę Ci by wszystko szybko minęło..hihi

no moj maz to jak kobieta uwielba zakupy i gadac godzinami takze bez obaw nie wiem dlaczego przeszkadza wam to bo i tak czyta forum a ze sie udziela no to dla mnie to nic dziwnego.. nie wiem skad ten bunt? jest w domu smutny niestety meskiego forum nie ma..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz przez tyle czasu jak kradl ci cichaczem telefon zdarzylysmy sie przyzwyczaic ze do nas zaglada a fajnie zawsze pisal to teraz niech pisze smialo komu przeszkadza trudno nie musi czytac :p
Pozatym ja uwazam ze to urocze ze meska czesc tak wlacza sie do walki o wspolne dziecko nie ukrywajac nawet tu przed nami ze walka kazdej z nas jest walka pary a nie tylko kobiety

powiem wam ze to forum jest zbawienne maz od rana dobry humor ma i cieszy sie bardzo ze ktos mu na posta odpisuje ..lepsze niz psychoterapia .. :)

No i tak ma byc :)
Lepsze to niz siedziec i soe smucic i stresowac. Niech tak jak my sie rozladuje od czasu do czasu i poprawi sobie humor w gorszych chwilach

Dokładnie, niech sobie piszę co chce.Ja mojego męża nie widzę, mój od jakiegokolwiek forum z daleka ;)
Hehe..Chyba jestem zbyt aktywny[emoji6] jak na męski przypadek. Mnie to poprostu ciekawi a poza tym dzięki forum moge dyskutować potem z lekarka bo moja Asia ma stresik na kontrolach i o niektórych rzeczach nie pamięta..A niektóre z Was są tu bardziej doświadczone od niejednego lekarza..I ten Wasz ludzki język a nie paplanina[emoji108]

reklama
Juz przez tyle czasu jak kradl ci cichaczem telefon zdarzylysmy sie przyzwyczaic ze do nas zaglada a fajnie zawsze pisal to teraz niech pisze smialo komu przeszkadza trudno nie musi czytac [emoji14]
Pozatym ja uwazam ze to urocze ze meska czesc tak wlacza sie do walki o wspolne dziecko nie ukrywajac nawet tu przed nami ze walka kazdej z nas jest walka pary a nie tylko kobiety
no tak jest ..odkad wyszła choroba zmienilismy całkiem nastawienie do wszystkiego i nie ma u nas tabu.. ja wspieram jego on mnie :) układ obustronny..a jak widze ze dzis usmiecha sie cały dzien to az mam łzy w oczach dawno nie miał takiego humorku ...

Do góry