Tak wszystko jest na receptę to wszystko co miałam dostawałam od gin najbardziej zadziałał Clotrimazolum ja w pierwszym trymestrze 3 razy miałam ;/ w drugim na razie 1 i stosuje po wyleczeniu priobiotyk Lactovaginal to jest bez recepty. Krem miałam imafucin: bo miałam zaczerwienienie na zewnątrz i stosowałam go ale najbardziej to Clotrimazolum na razie pomogło ale to Clotrimazolum dostałam w drugim trymestrze nie wiem jak w pierwszym czy można ogolnie lepiej nic nie brać ale jak trzeba to trzeba żeby nie zaszkodziło naszym maluchomA te leki sa na recepte? Ja stosuje krem, nie czopki lekarka mi powiedziala, ze krem jest bezpieczy. Tak czy siak musze cos innego kupic, co mozna spokojnie stosowac w ciazy.
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Na mojego dzis nic nie dziala ani woda z cytryna ani sok pomidorowy normalnie sachara zaraz chyba pojdzie w ruch sokowirowka i bedzie sok z pomaranczy jablek i marchewki moze to ugasi pragnienieTo ty masz kondycję jak Asia, 2-3 lampki winka i już jej lepiej..Głowa do góry, gdy będzie okazją możemy popijać wspólnie..Wy winko a ja sok pomidorowy..
PS. @dżoasia on też dobrze działa na kaca
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, niech sobie piszę co chce.Ja mojego męża nie widzę, mój od jakiegokolwiek forum z dalekaDokl kazdy tu ma prawo wejsc i pisac
W 1 momencie myslalam co za spam) a to maz Asi )) skoro lepi sie czuje pisac tutaj to ok jak najbardziej niech pisze , moze jakies fajne tematy inne podrzyci nie tylko ciezki temat ivf ))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ten krem to nie przypadkiem pimafucort,bo przed pierwszym crio mi dr przepisala i wlasnie czopki pimafucin.Ale teraz boje sie czegokolwiek uzyc...Tak wszystko jest na receptę to wszystko co miałam dostawałam od gin najbardziej zadziałał Clotrimazolum ja w pierwszym trymestrze 3 razy miałam ;/ w drugim na razie 1 i stosuje po wyleczeniu priobiotyk Lactovaginal to jest bez recepty. Krem miałam imafucin: bo miałam zaczerwienienie na zewnątrz i stosowałam go ale najbardziej to Clotrimazolum na razie pomogło ale to Clotrimazolum dostałam w drugim trymestrze nie wiem jak w pierwszym czy można ogolnie lepiej nic nie brać ale jak trzeba to trzeba żeby nie zaszkodziło naszym maluchom
Mam nadzieję ze się pięknie zaplodnia jestem dobrej myśliSuper wiadomosc Piekny wynik, teraz niech te Twoje zlote jajeczka sie pieknie zaplodnia, kciuki kochana i czekamy na info
labelladurmiente
Ponad 4lata...
Dzielna dziewczyna! Z reszta jak wszystkie Wy tutaj. Dla mnie to wszystko jest takie nowe, takie dziwne. Na przykład wbicie sobie igły w brzuch [emoji16] Kiedys myślałam, iz prędzej zemre niz wbije sobie sama zastrzyk. A tu prosze... Jak to życie weryfikuje nasze "lęki".
Pimafucim krem ja bez wizyty u gina jak podejrzewam unfekcje nic nie biore na włąsną ręke ide do lekarza i tam dostaje to co wpomniałam.Który masz tydzieńA ten krem to nie przypadkiem pimafucort,bo przed pierwszym crio mi dr przepisala i wlasnie czopki pimafucin.Ale teraz boje sie czegokolwiek uzyc...
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Ty dziewczyno się do mnie nie wydzieraj......trochę grzeczniej.
Czy ja sie wydzieram? To mnie rozbawilas nawet Nie wydzieram sie ale to ty psujesz atmosfere i zaproponowalam zebys sie wyluzowala. Kilka glebszych oddechow ewidentnie dobrze Ci zrobi.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dokładnie, niech sobie piszę co chce.Ja mojego męża nie widzę, mój od jakiegokolwiek forum z daleka
Moj tez!! On zawsze byl przeciw forum a teraz mowi ja rozumiem jak bylas w potrzebie przed ivf sobie popisac z innymi kto to przezywa Ale Teraz JuZ dawno jestes Po a dalej klikasz tam ... no i co mu mowie ) ty klikasz z innymi ns temat pilki I nigdy ci nie przechodzi ...
reklama
gosia321
Jaka zgodnosc malzenskamozesz sprubowac krople mietowe na patyczek do ucha pokropic i przyłozyc w bolace miejsce albo kupic masc sachol ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: