reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fakt gdzieś o tym czytałem..Ale nie jest to trudne, samemu też można...Tylko nie po imprezie centralnie bo ręce mogą robić inne rzeczy niż im mózg każe..Hehe..
Ale traktujmy ta radę jako ciekawostkę bo wyjdziemy na ... [emoji87] [emoji3] [emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ze mnie taki pijak ze o tym nie slyszalam;) no nic,mykam bo mi literki wiruja w glowie, jak wroce do zywych to zajrze do was:*

reklama
Spoko spoko...Grzyb jeż jest super zjadliwy[emoji6] a my z Aśka dopiero kości motywujemy żeby nam pomogły wstać hihi..Ale cii bo mi głowę urwie że nakablowalem [emoji77] [emoji6]

nie prawda ty leniuchujesz... ja kawke zrobiłam sniadanko podałam pozmywałam w kuchni a ty oblegasz forum smiejac sie ze mam zaległosci...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ci się nie dziwię że zwolnienia zapomniałaś..Gdy mi Aśka powie że jest to moja euforia może mieć taki poziom, że jej z kliniki mogę zapomnieć do auta spakować[emoji13] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
3mamy kciuki i czekamy na dalsze wiadomości[emoji6]

to jak tak moze sie stac to chyba taxi wezme ...

O jak miło że będziesz teraz na własną rękę z nami rozmawiał [emoji6] Jak u Ciebie samopoczucie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Część kochana,
Z racji pięknej szarości za oknem i aktywność tu na forum sobota zapowiada się super. Też się cieszę, że mogłem dołączyć do Was bo traktowałem to forum jako takie elitarne[emoji57] mój zwierzak w płucach trochę mi rano o sobie przypomniał albo była to nasza córka Oliwia która uwielbia łazić o poranku po tatowej klacie..
Dami

reklama
no to moj M spacyfikował forum.. biedne te ktore beda musiec nadrabiac hihi... jeden facet i tyle zamieszania hihi...

Do góry