reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Widzę że teraz temat leczenia kaca... [emoji6] może się przydać, bo chyba czeka mnie zagłuszanie siebie [emoji17] czyli upić się A ostatnio wyszłam z wprawy z powodu starań, więc dużo nie będzie mi potrzeba [emoji16]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To ty masz kondycję jak Asia, 2-3 lampki winka i już jej lepiej..Głowa do góry, gdy będzie okazją możemy popijać wspólnie..Wy winko a ja sok pomidorowy..
PS. @dżoasia on też dobrze działa na kaca

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie prawda ty leniuchujesz... ja kawke zrobiłam sniadanko podałam pozmywałam w kuchni a ty oblegasz forum smiejac sie ze mam zaległosci...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzcie jaka zazdrosna o Was.. Mówiłem Wam...[emoji87] [emoji6]

A jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
Nam tylko powiedziano ile udało się "wydobyć" i ile nadaje się do zamrożenia. O jakości i klasie się w Niemczech niestety nie mówi..Po ostatnim transferze Aśka musiała specjalnie o protokół z embriologii prosić bo sami nie dają a lekarka w szoku że po co jej to..
Ale tu jest trochę inaczej..
Dami

cześc :) do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek :( Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie

A jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
u nas nic tylko ile było komorek ...ani jakiej klasy ile zapłodnionych to nie.. nic sama wyciagłam papiery od lekarki a embriologa na oczy nie widziałam..ale lecze sie w de ...z tego co słyszałam to w pl informuja raczej co i jak..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z pewnością to drugie... [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz rację bo z tego co pamiętam czułem przez chwilę zimny nos i kocie wąsy na policzku...Hehe..Córeczka tatusia..Szkoda, że tak do mamy rzadko chodzi[emoji6]

reklama
Może nie w temacie ale zjadłbym.. muszę się Asce podlizac żeby rusizny narobiła...
A wogole co dziś gotujecie na obiad[emoji502]

O trochę mnie tu nie było mamy rodzynka :) super witaj w rodzinie :)!! Ja utrzymuje temat kaca i idę gotować sobie rosół bo się zaraz wykończe ... zdycham :( kac gigant

Do góry