reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny co robić??od tej luteiny chyba jakiejs infekcji sie nabawilam juz niewiem co robic lekarz dopiero we wtoreko_O
Ja mam to samo, wczoraj bylam u lekarza i mam brac probiotyk i clotimazol (canesten) w kremie. Jestem przerazona, bo w ulotce napisane, ze nie mozna stosowac w I trymestrze ale co moge zrobic jak nic innego nie dal :/ Z dwojga zlego chyba lepiej wyleczyc infekcje. Juz jest u mnie duzo lepiej, dolegliwosci praktycznie ustaly.
Dziewczyny co stosujevie na infekcje w ciazy? Musze zamowic sobie cos z PL, bo tutaj to bida.

reklama
Ok to się cieszę, mam nadzieję że szybko to zło z twojego ciała wyparuje..My jak jechaliśmy na manewry dawno temu to po wieczorku zapoznawczym glukoza w żyłę i po 2 godz. człowiek mógł fruwać..To były piękne dni..Staro się aż poczułem[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz sa juz specjalne firmy co podajda z kroplowka po imprezie :) Dobra sprawa ale nie wiem czy we wszystkich miastach..warto sprawdzic :)

Ciekawe co twój brzuch na to bo taka zupa od czwartku to już trochę przeleżana[emoji57]
A może rosołek niech Ci twój luby zrobi...Ja swego czasu moja bidule jak poszły oblewać dyplom 3 dni ratowalem.. taka Ci psotka z tej mojej Aski[emoji12]

raz w zyciu sie nawaliłam jak pks no i kolezanki mi pomogły dolewajac wodke do koli...a ty tutaj tragedie grecka robisz z tego...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczynki i Ty nasz jedynaczku ;) u mnie jak narazie dobre wieści, transfer się odbył i nawet emnryoglue się znalazło :) kruszynka podobno bardzo ładnie się rozmroziła, a embriolog mnie uspokoił żeby nie patrzeć na klasę ważne że kropek jest blastķa, która ładnie się rozwijała po rozmrozeniu. Z tych wszystkim emocji zapomniałam zwolnienia wziąć :( ale w poniedzialek mi wystawia a we wtorek ktoś z rodziny będzie to mi odbierze. Bo ja mam ponad 100 km do kliniki.
Super, trzymam kciuki, zeby maluszek zostal z Toba juz na zawsze ✊❤️

Teraz sa juz specjalne firmy co podajda z kroplowka po imprezie :) Dobra sprawa ale nie wiem czy we wszystkich miastach..warto sprawdzic :)
Fakt gdzieś o tym czytałem..Ale nie jest to trudne, samemu też można...Tylko nie po imprezie centralnie bo ręce mogą robić inne rzeczy niż im mózg każe..Hehe..
Ale traktujmy ta radę jako ciekawostkę bo wyjdziemy na ... [emoji87] [emoji3] [emoji3]

reklama
Super, trzymam kciuki, zeby maluszek zostal z Toba juz na zawsze [emoji110][emoji173]️
Ja ci się nie dziwię że zwolnienia zapomniałaś..Gdy mi Aśka powie że jest to moja euforia może mieć taki poziom, że jej z kliniki mogę zapomnieć do auta spakować[emoji13] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
3mamy kciuki i czekamy na dalsze wiadomości[emoji6]

Do góry