reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie zupa tajska... z czwartku:D ratuje mi zycie:laugh2:
Ciekawe co twój brzuch na to bo taka zupa od czwartku to już trochę przeleżana[emoji57]
A może rosołek niech Ci twój luby zrobi...Ja swego czasu moja bidule jak poszły oblewać dyplom 3 dni ratowalem.. taka Ci psotka z tej mojej Aski[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No myślałem że tu od 7 będziesz na mnie czekać ulala...
To Cię kobitki wykończyly...Lepiej iść z facetami na imprezę, zawsze kończysz jako taxi i głowa na drugi dzień nie boli[emoji12] wypij wodę z ogórków kiszonych to pomaga[emoji6]

Kiedy ja wlasnie bylam przez wiekszosc imprezy jedyną oną, a tak to sami faceci. Sęk w tym, ze mialam za blisko do domu i poszłam tam pieszo, więc nie było wymówki:p ratuję się czym mogę ale ogórków chwilowy brak na magazynie:p

Mieska dziś nie ma, bo w sklepie popołudniu już nie było, ale sosik się robi [emoji57]
ad08d1225bcbdf9d4e1cb2bb156eca50.jpg
Spoko spoko...Grzyb jeż jest super zjadliwy[emoji6] a my z Aśka dopiero kości motywujemy żeby nam pomogły wstać hihi..Ale cii bo mi głowę urwie że nakablowalem [emoji77] [emoji6]

Ciekawe co twój brzuch na to bo taka zupa od czwartku to już trochę przeleżana[emoji57]
A może rosołek niech Ci twój luby zrobi...Ja swego czasu moja bidule jak poszły oblewać dyplom 3 dni ratowalem.. taka Ci psotka z tej mojej Aski[emoji12]

Przyjął:) a zupka była w lodówce a robiłam w czwartek wieczór więc nie ma tragedii;)

Przyjął:) a zupka była w lodówce a robiłam w czwartek wieczór więc nie ma tragedii;)
Ok to się cieszę, mam nadzieję że szybko to zło z twojego ciała wyparuje..My jak jechaliśmy na manewry dawno temu to po wieczorku zapoznawczym glukoza w żyłę i po 2 godz. człowiek mógł fruwać..To były piękne dni..Staro się aż poczułem[emoji13]

Ok to się cieszę, mam nadzieję że szybko to zło z twojego ciała wyparuje..My jak jechaliśmy na manewry dawno temu to po wieczorku zapoznawczym glukoza w żyłę i po 2 godz. człowiek mógł fruwać..To były piękne dni..Staro się aż poczułem[emoji13]

Ja ogolnie sie dobrze czuje tylko moja glowa przezywa jakisz sztorm na morzu... masakra, mam wrazenie ze mi sie mozg przelewa... ale glupote trzeba odpokutowac...

reklama
Ja ogolnie sie dobrze czuje tylko moja glowa przezywa jakisz sztorm na morzu... masakra, mam wrazenie ze mi sie mozg przelewa... ale glupote trzeba odpokutowac...
Hmmm..To menki przeżywasz..A może pojdz w ślady @energiczna i odpokutuj w inny sposób...To podobno zbawienne na ból glowy[emoji87]

Do góry