reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na niego bym nie liczyła... Ale na bierzaco zdaję mi informację co tutaj się dzieje... a jak mnie się zapytał po co Ci tam się udzielać to mu powiedziałam
" tylko na tym forum ludzie rozumieją co czuję i mogę się poradzić pod kątem leków itp. Wygadać i nikt mi nie powie że głowę blokuje i ze jak przestanę myśleć to mi się uda. Na forum czuje że mnie każdy rozumie :)
Widzisz czyli chłopaka interesuje co tu się kręci..Może on wstydliwy jest? Ja to tam Wariat jestem dla mnie nie ma tabu..Czasem nawet moja Asica mnie szczypie że za dużo gadam[emoji3] hehe..
No tak powiem szczerze że mam trochę kont na różnych forach ale takiej atmosfery jak tu jeszcze nie spotkałem..Tylko żeby jeszcze te krety wyginęły[emoji57]
[emoji11] dla Wszystkich [emoji72]
Dami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dżoasia specjalnie dla Ciebie jako jednej z matek tego forum takie piękne przywitanie [emoji39]
Odkąd tak oszczędnie w jednym zdaniu[emoji86] hihi...

Bo ledwo zyje dzisiaj... ja prdl nigdy w zyciu nie mialam takiego kacora...

Dami ja dziś kluski śląskie z sosem pieczarkowym i buraczki, zapraszam [emoji5]
A jakiś zwierz też do tego? Kusisz...
Ehh..Jeszcze trochę i nazbieram na ten [emoji576] to tam do Ciebie zalece... Nastawiaj wodę [emoji502] [emoji12]
Ja dziś turecki obiad, kolega stawia[emoji493] bo przegrał zaklad[emoji317]

reklama
Bo ledwo zyje dzisiaj... ja prdl nigdy w zyciu nie mialam takiego kacora...
No myślałem że tu od 7 będziesz na mnie czekać ulala...
To Cię kobitki wykończyly...Lepiej iść z facetami na imprezę, zawsze kończysz jako taxi i głowa na drugi dzień nie boli[emoji12] wypij wodę z ogórków kiszonych to pomaga[emoji6]

Do góry