Last time a na którą masz tą wizytę? Wszystko będzie dobrze, na pewno!!Wracaj do nas szybko z ładnymi zdjęciami! U nas rocznica spędzona milutko, byliśmy w restauracji na sushi-ja oczywiście jadłam tylko pieczone. Pojechaliśmy samochodem,żebym nie musiała chodzić
Lazaya tak ja dzisiaj miałam USG. Jestem po nim smutna,bo pan dr powiedział,że u jednego z maluchów łożysko jest trochę odwarstwione:-( To wszystko wina krwiaka, który nadal siedzi-wydaje mi się,że ciut zmalał,ale nie jestem pewna,bo tym razem robił mi badanie inny lekarz.
Aniołek powodzenia na egzaminie, nie denerwuj się w końcu idziecie z maluchem we dwójkę na egzamin, więc na pewno zdacie
co do samopoczucia to objaw ciąży, dodatkowo pogoda taka jest,że siekierę można zawiesić!
Miliaa 5 zarodków 8 komórkowych to piękny wynik, BRAWO!!Czyli te z IVF są silniejsze,bo plemniczki same musiały przebić się przez komórki. Cudownie gdyby transfer w sobotę wypalił, bardzo bardzo mocno Ci tego życzę kochana
P.S: Pij cały czas wodę!!! A ja mam doła-boję się co będzie z tą dzidziunią u której okleiło się trochę łożysko...
Lola216 ty masz dzisiaj swoją rocznicę ślubu, więc Życzę Wam dużo zdrówka, pociechy z dzieciątek, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, życzę Ci wszystkiego o czym marzysz
Dzisiaj pan dr powiedział,że jedno z moich bąbelków jest bardzo temperamentne,bo nieźle tam podskakiwało. 3maj kciuki,żeby u mnie był też chłopiec i dziewczynka i żeby oba ze mną dotrwały do porodu!
Memories02 cześć! nic się nie denerwuj, ja też podchodziłam w Invicta i okropnie bałam się znieczulenia,ale to nic takiego, 15 minut pośpisz i będzie po wszystkim
Kate powodzenia na transferze, żeby dzieciątko/dzieciątka zagościły u Ciebie w brzuchu na 9 miesięcy! Ja nacinałam otoczkę u obu zarodków-miałam 5 dniowe blastusie.
Madmax masz dużo pęcherzyków-to ładny wynik
tobie również życzę powodzenia na pick upie, wszystko będzie dobrze i jak już będziesz na chodzie napisz nam jak Ci poszło!
Onlyone rozrastająca się macica boli jak na @ Kiedy masz podglądanie?