reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

memories super! Nastepna kolezanka do dzielenia sie informacjami, objawami! Trzymam kciuki!!!
magdusia - Lenka sliczne imie! Jedno z moich ulubionych!
Anioleczek Dasz rade z tym egzaminem! Licze na Ciebie! :)
last time co nastepny dowcip, to lepszy... Normalnie nie moge!!!

Ja mialam okropna nocke... Tak mnie brzuch bolal jak na @, ze o 3 musialam wziac nospe, bo myslalam, ze wykituje.... Nigdy mnie tak podbrzusze nie bolalo jak dzis w nocy. Na szczescie zadnej plamki, bo doczlapalam sie do lazienki z takim strachem, ze szok...

reklama
Last time a na którą masz tą wizytę? Wszystko będzie dobrze, na pewno!!Wracaj do nas szybko z ładnymi zdjęciami! U nas rocznica spędzona milutko, byliśmy w restauracji na sushi-ja oczywiście jadłam tylko pieczone. Pojechaliśmy samochodem,żebym nie musiała chodzić:tak:
Lazaya tak ja dzisiaj miałam USG. Jestem po nim smutna,bo pan dr powiedział,że u jednego z maluchów łożysko jest trochę odwarstwione:-( To wszystko wina krwiaka, który nadal siedzi-wydaje mi się,że ciut zmalał,ale nie jestem pewna,bo tym razem robił mi badanie inny lekarz.
Aniołek powodzenia na egzaminie, nie denerwuj się w końcu idziecie z maluchem we dwójkę na egzamin, więc na pewno zdacie:biggrin2: co do samopoczucia to objaw ciąży, dodatkowo pogoda taka jest,że siekierę można zawiesić!
Miliaa 5 zarodków 8 komórkowych to piękny wynik, BRAWO!!Czyli te z IVF są silniejsze,bo plemniczki same musiały przebić się przez komórki. Cudownie gdyby transfer w sobotę wypalił, bardzo bardzo mocno Ci tego życzę kochana:tak: P.S: Pij cały czas wodę!!! A ja mam doła-boję się co będzie z tą dzidziunią u której okleiło się trochę łożysko...
Lola216 ty masz dzisiaj swoją rocznicę ślubu, więc Życzę Wam dużo zdrówka, pociechy z dzieciątek, żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, życzę Ci wszystkiego o czym marzysz:biggrin2: Dzisiaj pan dr powiedział,że jedno z moich bąbelków jest bardzo temperamentne,bo nieźle tam podskakiwało. 3maj kciuki,żeby u mnie był też chłopiec i dziewczynka i żeby oba ze mną dotrwały do porodu!
Memories02 cześć! nic się nie denerwuj, ja też podchodziłam w Invicta i okropnie bałam się znieczulenia,ale to nic takiego, 15 minut pośpisz i będzie po wszystkim:tak:
Kate powodzenia na transferze, żeby dzieciątko/dzieciątka zagościły u Ciebie w brzuchu na 9 miesięcy! Ja nacinałam otoczkę u obu zarodków-miałam 5 dniowe blastusie.
Madmax masz dużo pęcherzyków-to ładny wynik:biggrin2: tobie również życzę powodzenia na pick upie, wszystko będzie dobrze i jak już będziesz na chodzie napisz nam jak Ci poszło!
Onlyone rozrastająca się macica boli jak na @ Kiedy masz podglądanie?

memories02- no rosną, jutro punkcja. Nio mam 34 latka już!!!Jak ten czas leci a ja czuje się jak nastaka.
Magdusia 31 – super wieści
marcikuk – jak dajesz rade z nockami?
anioleczek12341 – trzymam kciuki za egz. podziwiam mi by się już nie chciało uczyć ale zrobisz swoje i będziesz miała święty spokój. Też oglądałam na necie taki dziennik jest rzeczywiście ekstra, na pewno warto mieć taki dzienniczek, pewnie fajnie wraca się do takich zapisek.
last time ty dziewczyno musisz być mega śmieszna
gieniek – dzięki kobitko na pewno dam znać, a ty trzymaj się musi być dobrze

Gieniek – kochana trzymam mocno kciuki za oba Twoje maleństwa ale temu z odwarstwiającym się łożyskiem życzę dużo siły i wytrwałości. Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie smuć się, bo to dla Ciebie i maluszków niewskazane. Myśl pozytywnie i jak pisała kiedyś last time rób sobie wizualizacje: jak to oba maluszki mają świetnie przyklejone łożyska, jak pięknie się rozwijają i jak wspaniale rosną a krwiak znika.. znika i już go nie ma...

Lola 216 – wspaniałej, romantycznej rocznicy i spełnienia wszystkich marzeń

anioleczek...ja tez bym chciala taki dzienniczek...ehhhh...a tu dopiero sie zacznie denerwowanie i czekanie...:-( o ile w ogole sie zacznie...
a kiey ty masz ten egzamin? bo nie wiem kiedy zaciskac kciukasy?

Onlyone...moze dzidzia mocniej sie u ciebie zadomowila? a moze jajniki cie pociegnely? dobrze, ze wzielas no-spe, ona jest rozkurczowa, wiec spoko, na pewno wszystko bedzie ok

gieniek...kurde kochanie, myslalam, ze juz po wszystkim i dzis same dobre wiesci bedziesz na tu wykrzykiwac..no nie! nosz ten chole.rny krwiak!! u tej mojej kolezanki o ktorej ci pisalam, tez byla podobna sytuacja i jakos bylo wszystko ok, takze badz sobrej mysli, bo nie mozna inaczej!! ja bede sie modlic za twoje kruszynki! a POKA zdjecia!:tak:

No i masz babo placek, wiece co zrobilam.. wziełam wg rozkładu dzisiaj Gonal i wziełam tez Gonapeptyl a tego ostatniego miałam dzis nie brac tylko jutro...Zakrecilismy sie z męzulkiem przez tą całą życiową bieganinę. Zadzwoniłam do Invikty a tam nie było juz mojej doktorki i pielegniarka powiedziała ze skonatkuje sie z nia na kom. Po chwili pielęgniarka oddzwoniła i powiedziała ze moja doktorka nie widzi przed sobą mojej karty i ze jutro do mnie oddzwoni co dalej i jak dalej mam brac ten Gonapeptyl. I teraz sama jestem na siebie wkurzona, bo ten Gonapeptyl miałam wziazc jutro a wzielam dzisiaj.

Kurcze, dziewczyny, miała z Was kiedys taka sytuacje? Wprawdzie jutro mają do mnie dzwonic ale teraz siedze i mysle czy aby to nie wpłynie na rozwój pęcherzyków...czy moze trzeba bedzie zmienic dawkowanie..sama juz nie wiem, musze czekac do jutra az lekarka spojrzy na moje wyniki

aa wcięło mi posta!! No nic napiszę jeszcze raz

miliaa egzamin mam jutro rano- czyli jak zwykle wszystko jutro rano- beta jutro rano egz jutro rano!
wezmę się z tego stresu i opiję... no ale za 8 miesięcy, bo teraz to nie można:)

gienuś słońce trzymaj się... wszystko będzie dobrze, Mam głęboką nadzieję, że tak będzie. MUSI! tylko się nie forsuj i dbaj o siebie. Już tyle wycierpiałaś biedaku to i jeszcze to przeżyjesz... a za rok będziesz się jeszcze z tego śmiać. Pisz nam na bieżąco co sie z tobą dzieje. wiesz już kiedy kolejna wizyta?

JAK MI SIĘ CHCE CIASTA Z JAGODAMI!!!
Muszę się niestety pocieszyć samymi jagodami na razie:(
i zjadłabym knedle z truskawkami... te zrobię w sobotę
Ale zaczynam wymyślać co?

reklama
anioleczek trzymam mocno kciuki za jutrzejszy egzamin i wysoką betkę:tak:
Kate jak tam po transferze?? odzwij się....
memories witaj na forum, dziewczyny mają rację, jak już tu jesteś to napewno z nami zostaniesz:tak: Nigdzie nie dostaniesz tyle wsparcia i pomocy jak tu:-D Kurcze nie wiem co w takiej sytuacji jak wzięłas lek dzien wcześniej, mam nadzieję że nie będzie to miało dużego wpływu. Nie denerwuj się, lekarze jakoś napewno to wyprostuja i będzie ok:tak:
Madmax mocno trzymam kciuki za jutrzejsza punkcję &&&&&&&&&&&
Lola najlepszego z okazji rocznicy :-)

Do góry