reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

anioleczek12341 - w takim razie ciesze sie jeszcze bardziej, bo ze mnie taka pozytywna dziewczyna jest, a i optymizmu mi nie brakuje póki co :-) i ja również trzymam kciuki za dziewczyny, które mają w najbliższym czasie punkcje czy transfery i pozostałe zaciążone już laseczki:)

reklama
last time - tak, masz rację, za pierwszym razem jest najgorzej, teraz juz tylko pozostaje mysleć, że wszystko będzie dobrze :):):) aaa najlepsze jest to jak za pierwszym razem miałam znieczulenie to jeszcze jako świadoma powiedziałam do calego zespołu "ale fajnie się czuję" :):):) i potem już odpłynełaaam hihhih

last time na pewno dziś na usg wszystko będzie dobrze-czekam na wieści:tak:
Ja imiona już dawno wybrałam-w brzusiu siedzi Lenka, ale jakby tak przypadkiem gin się pomylił hehe to będzie Jaś:-)Oczywiście nasłuchałam się od rodzinki jakie to ja imię powinnam dać(każdemu inne się podobały:-))Ale ja z M jesteśmy nieugięci i takie nam się podobają i nikt ich nam nie wyperswaduje-zresztą już mówią wszyscy do brzusia Lenka:tak:

Magdusia - dokladnie imie wy wybieracie a nie dziadkowie, babcie, wujki i ciotki. U mnie tez sie glosy podiniosly jak wymyslilismy drugie dla chlopca jakby sie okazalo ze dwoch bedzie. I to drugie tak mi sie zaczelo podobac ze jak bedzie jeden to chyba sie zdecyduje na to. Pomysl emka a jak uslyszalam to marudzilam strasznie.
Last time - broda do gory, piers do przodu i na USG zwawym krokiem wszytsko bedzie dobrze. Ja na podglad jutro jade :-)

anioleczek - ty tez broda do gory piers do przodu i pewnym krokiem na egzamin, pokarz tej babie ze wiesz o co chodzi. Oj jak dobrze ze lata studenckie już mam za sobą.

A ja jestem nie wyspana a tu do roboty trzeba isc a jeszcze nocek nie odespalam, wariatka szefowa dala mi 7 nocek ale koleżanka wzięła moje dwie ostatnie, ale lekko nie ma i muszę na popołudnie iść. Czekam na weekend bo mam wolny:szok: sama nie wierze.

memories - nie masz wyjscia trafilas do nas to juz tylko pozytywne myslenie ci zostaje, za negatywne tutaj sie obrywa ;-);-);-)

last time, marcikuk dzięki:) mam nadzieje ze wz tym egzaminem bedzie jak mówicie:) chciałabym...

dostałam dzis przesyłkę a wniej zamówiony kilka dni temu dziennik ciąży:) Mówię wam jaka fajna rzecz:) przez internet mi się podobał, ale jak zobaczyłam go na żywo to już w ogóle jest świetny:)

aniołeczek - tak ten dziennik zareklamowałaś,że aż sama jestem ciekawa jak on wygląda :))))

ale się zaczynam denerwować... jeszcze za oknem tak szaro-buro :/

dzienniczek fajna rzecz mam tez i sobie prowadze, fajna pamiatka bedzie.

last time - nie denerwuj sie babiszonku bo to szkodzi urodzie a poza tym w twoim stanie NIE WOLNO!!!!

marcikuk - tak,wiem,wiem.... ale z minuty na minutę coraz gorzej ze mną ;)) i ciężko to opanować. Po prostu bardzo chcę żeby wszystko tym razem było ok...

reklama
Do góry