gooossia17
Fanka BB :)
Oooo bardzo mi przykro.I ja i ja i ja ! Ja też na Styczeń
Tak jak myślałam cudów nie ma i tescik dziś również Big Fat Negative!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo bardzo mi przykro.I ja i ja i ja ! Ja też na Styczeń
Tak jak myślałam cudów nie ma i tescik dziś również Big Fat Negative!
Też mam labradorke kochane psiakiPrzynajmniej te nasze psy nas wspierają tez ma przylepa cały dzień wczoraj mi na kolanach leżała a na więzów oczywiście zasnęła ze mną a nie mała bo Lablador
Ja zmieniłam w 15 tyg ciąży bo wiedziałam już ze mam odstawić leki i dlatego do 15 tyg ciązy jezdziłam do kliniki ze względu też na leki po transferze itd zmieniłąm na lekarza u mnie w mieście i chodzę teraz do lekarza gin w moim mieście.Tak jak mam w karcie ciąży wpisane że ciąża z in vitrodziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?
Kochana nie ma co sie stresowac. Jezrli cc dla Żywci jest lepsze to nie ma sie czym stresowac. Rety juz 9, cudnie!!A ja mam 4 koty i za miesiac rodze. Nie popadajmy w paranoje.
Nie pisalam wam dziewczyny ostatnio nic. A bylam u lekarza, a.wlasciwie lekarzy. Obaj stwierdzili ze dzidzia glowka w gore lezy i jeden stwierdzil ze raczej sie nie przekreci, a drugi ze sie nie przekreci i dostalam skierowaniena cc na 9 grudnia. I mimo, ze nie bylam zaskoczona to jest to juz namacalne i ciut sie stresuje.
Pozatym jakos leci. Mam sie nie nadwyrezac. Remont postepuje i zaskakuje np jak przyjechalam do domu to kibelka w.domunie bylo :d dobrze ze nie musze w nocy do kibelka latac bo bylby koszmar.
Ale przez takie przygody musialam wrocic do mamy jak najszybciej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
już po ptakach. Wykupiłam. prawie tysiak poszedł na iui to co będę żałować "dziecku" 50 zł a umowę chyba ma po ostatnio wypisywał mi podjęzykową, ale na torbiele...Więc może jak nie ma wskazań to pisze na 100 %? Jak będę na wizycie to dopytam go czego on taki "chytry"Można bez aplikatora. To mała tabletka, mi raczej nie wypływała jakoś szczególnie (nie lezałam). Może ten lekarz nie ma jakiejś umowy z NFZ podpisanej? Spróbuj przejść się do rodzinnego, żeby z refundacją Ci wypisał receptę.
Ja miałam refundowaną i płaciłam 6zł z groszami a na 100% kosztuje około 60 zł palikuj palcem nie aplikatoremDziewczyny, pomożecie? Wydębiłam po iui od gina progesteron (choć on wyznaje inną "szkołę" w kwestii suplementacji progesteronu...ale dał żebym się odczepiła pyta mnie jaki progesteron chcę...No to pytam co najlepsze... Zapisał luteinę dopochwową 2x1. I teraz mam dwa pytania - można ją palcem upchać, bo ten aplikator jakiś dziwny i czytałam że może podrażniać...Trzeba trochę poleżeć po aplikacji? wieczorem to nie problem, ale rano?i kiedy luteina jest refundowana? Bo dał mi na 100 % i nie wiem czy dziad jakiś z niego, czy nie ma wskazań do refundacji Pani w aptece trochę zdziwiona...
Cudownie kochana. Teraz musi być dobrzeMam juz wynik beta 460
Kochana trzymam.kciuki żeby się utrzymało tym razem i było pięknie przez kolejne 9 miesiecyWięc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie masz jak iść wcześniej Gdzieś indziej?Niestety powtorki badania nie bede miala, bo stwierdzili, ze przy takim wyniku nie trzeba :/ Trudno bede kontrolowac sytuacje testami. Teraz czekam na maila z terminem wizyty. Obstawiam, ze za jakies 4 tygodnie dopiero jak to bywa w mojej klinice.