Byłam u lekarza i zrobiłam jeszcze raz badanie na cito, okazało się , że pomyłka w laboratorium i nie mam toksoplazmozy nowy wynik to 0,02 ale mi ulżyło, czekam tylko na amh jeszcze i mam pełny pakiet badań. Zaczynamy na początku grudnia. Czekamy tylko na to amh bo od tego będzie zależało czy długi czy krótki protokół, jak długi to jeszcze w tym miesiącu leki na wyciszenie i później leki stymulacyjne w każdym bądź razie transfer zaraz przed świętami ależ jestem podekscytowana
reklama
@Nadzieja78 bez spiny ja jestem w ciąży więc warzywa i owoce w miarę możliwości wyparzam, napisałam o nich, bo panuje powszechne przekonanie, ze koty i mięso to główne źródło zakażeń toxo, a tak naprawdę największa szansa jest złapać z owoców i warzyw niestety...wystarczy nie wyszorować dokładnie liści sałaty...
Mruch
Fanka BB :)
I ja i ja i ja ! Ja też na Styczeń
Tak jak myślałam cudów nie ma i tescik dziś również Big Fat Negative!
No to znowu nam sie ekipa na styczeń ładna zbiera, co do testu to [emoji30]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dzieki, wiem ze pewnie bym jakies labo znalazla ale na prawdę troche sensu nie widze zeby jezdzic po całej Anglii w sytuacji kiedy super czule testy mi wychodzą negatywnie na tak późnym etapie przy transferze blaski.
Jak pisałam już wcześniej nie wierzę w cuda.
A Ty jak się czujesz Kochana?
Tak mi przykro;/ digital preagnant or not tez zribilas ?w boots kupisz
Mdlosci okropne brak sil no Ale psychicznie wspaniale
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Czyli teraz zaciskamy kciuki jeszcze mocniej!! Powodzenia.Więc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Uwielbiam takie historie...ale boje sie ze.ja na taki cud nie zasługuję... jestem już po 3 nieudanych transferach :/To piękny wynik kochana [emoji173]
Nie patrz na cyferki. Moja serdeczna koleżanka pomimo bardzo młodego wieku już wchodzi w menopauze. Ma zaledwie 26 lat.
Po stymulacji miała tylko jeden bardzo słabiutki zarodek, którego lekarze nawet nie chcieli jej podać. Bardzo powoli się rozwijał i zamiast podać go w 2 dobie chcieli go przetrzymać przekonani, że umrze. Ona zrobiła im awanturę. I tak odbył się w 2 dniu transfer.
Bina na dniach rodzi córeczkę [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Aguleczka29
Mam juz wynik beta 460
cudownie!!! gratuluje
Gratuluję!! piękny wynikMam juz wynik beta 460
walczaca o szczescie
Przykro mi... tak wierzylam w Waszego slabeusza jak to Ty mowilas...
I ja i ja i ja ! Ja też na Styczeń
Tak jak myślałam cudów nie ma i tescik dziś również Big Fat Negative!
reklama
walczaca o szczescie
Uwielbiam Was o dziekuje ze budzicie mnie do walki!! <przytul>Popieram! Mój lekarz mówi że 4BB, BC i CC nawet są na 5 z minusem
Na pewno będzie dzidziuś z tej Twojej kolekcji
Podziel się: