reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Wszystkim! :)esteron
Na forum jestem nowa, ale poczytuję Was od kilku dni. Wczoraj miałam transfer 2-dniowego malucha. Mam do Was kilka pytań i liczę na Waszą pomoc - co w tych pierwszych dniach należy robić - co jeść by wszystko było dobrze/czego unikać? na co zwracać uwagę? Bardzo b chciała żeby się przyjął i żeby wszystko było w porządku. na 21.11 mam termin bety a już 14.11 progesteron. Powiedzcie mi dziewczyny - po co ten wynik? coś ma mi sugerować jak go zrobię?

Pozdrawiam :)

Nasza koleżanka @anett96 też wczoraj miała transfer Maluszków w podobnym stadium rozwoju. Będziemy więc trzymały za Was obydwie kciuki.

reklama
Coś tam niby jest,ale głównie to dużo drobnych... nie wiem czy w nie wierzę :p
Natomiast znowu rozmawiałam o tej klasie zarodków i jestem zdolowana... nie ma u m aż tak dużego problemu takze nie rozumiem czemu tak kiepsko te nasze Kruszynki wyglądają. Będę brać po 2 jak tylko bedzie mozna,ale dr mowila ze mozna by równocześnie pomyśleć o jakiejś terapii dla m... czyli chyba nie wierzy w powodzenie :-(

Ja myślę, że może Twojej dr nie chodzi o to, ze zarodki są tak bardzo słabe (ja uważam, że nie są) tylko o to że ogólnie czasami trzeba podejść więcej razy do transferu. I , jeśli coś pójdzie nie tak i trzeba będzie kolejny raz podchodzić do zapladniania, to lepiej jeśli M będzie trochę w lepszej formie (tzn.Jego zolnierzyki). Taka suplementacja najlepiej działa chyba po dłuższym czasie i raczej nie powinna Mu zaszkodzic. Może to taka awaryjna propozycja gdyby coś poszło nie tak.

reklama
@walczaca o szczescie - probuję Ci wysłac priv ale coś nie mogę.Pwoedz mi czy Ty miałaś w novum antybiotyk po punkcji? Bo ja nie i dziś drugi dzień po transferze mam brzuch jak balon:(
Zaaczynam sie martwic, co prawda wczoraj w dniu transferu uslyszałam ze mam powiekszona watrobę po lekach ale robię dietę i co prawda juz nie boli ale brzuch mam mega :(
Miała tak któras? Czekam na konsultacje telefoniczną z jakims lekarzem..

Do góry