reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?
Mój nie prowadzi ciąży. Ostatnia wizyta w poniedziałek będzie to 14 tydzień i lekarza prowadzącego mam u siebie. Nic nie mam w karcie ciąży, że in vitro.

reklama
Ja czytałam mnóstwo takich historii.
emoji16.png
dopóki nie zrobisz bety nie odstawiaj leków.
Kochana trzymam za Ciebie kciuki.
emoji173.png

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie mam gdzie zrobić bety (UK) ale lecze się w Polsce. Ale ja wierzę sikancom bo nigdy mi nie pokazały złego wyniku nawet przy biochemicznej czułam że kreska jest za cienką jak na 8dpt.
Powodzenia kochana. U Ciebie dobre wieści. Trzymam kciuki i z całego serca życzę Ci żeby to było to!

dziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?

W mojej klinice nie prowadzą ciazy, każą szukać sobie innego lekarza.
A mój od prowadzacy ciąże zna moja historie i sie pytał czy chce mieć w karcie ze In vitro i jak powiedziałam ze moze być tylko żeby w karcie dziecka w szpitalu nie było to zasugerował,żeby do karty tez nie pisać. Wiec nie mam, zreszta w każej chwili można wpisać.

Mam juz wynik :) beta 460 :) :)

[emoji1316][emoji1316][emoji1316][emoji1316] cudownie gratulacje!!![emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja też nie mam gdzie zrobić bety (UK) ale lecze się w Polsce. Ale ja wierzę sikancom bo nigdy mi nie pokazały złego wyniku nawet przy biochemicznej czułam że kreska jest za cienką jak na 8dpt.
Powodzenia kochana. U Ciebie dobre wieści. Trzymam kciuki i z całego serca życzę Ci żeby to było to!

Robilam bete w prywatnym labo w Uk Ale oczywiscie rozumiem ze moze nie masz blisko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Robilam bete w prywatnym labo w Uk Ale oczywiscie rozumiem ze moze nie masz blisko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, wiem ze pewnie bym jakies labo znalazla ale na prawdę troche sensu nie widze zeby jezdzic po całej Anglii w sytuacji kiedy super czule testy mi wychodzą negatywnie na tak późnym etapie przy transferze blaski.
Jak pisałam już wcześniej nie wierzę w cuda.
A Ty jak się czujesz Kochana?

Do góry