reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to w styczniu razem będziemy walczyć kochana, ja tez zaplanowałam z mężem ze grudzień odpada, chcemy trochę sie odstresować, święta i szalony sylwester [emoji3]
I ja i ja i ja ! Ja też na Styczeń :)
Tak jak myślałam cudów nie ma i tescik dziś również Big Fat Negative!

reklama
dziewczynki,mam pytanie do tych którym się udało zajść w ciąże,czy zmieniałyście lekarza z kliniki na innego czy chodziłyście całą ciąże do kliniki ?i czy to prawda że lekarz wpisuje w kartę ciąży że to ciąża z in vitro ?
Ja po wizycie serduszkowej zmieniłam na mojego gin z mojej miejscowości. On wie że to ciąża z in vitro ale w karcie nie mam wpisane.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Więc.. ciekawość zwyciężyła [emoji23]
Wczoraj rano ( nie z porannego moczu) zrobiłam test by sprawdzić czy Ovitrelle jeszcze się pokaże. Wynik negatywny.
Dzisiaj znowu przed chwilą zrobiłam test i mamy blada kreskę.
Tydzień po transferze 2dniowego malucha.
Teraz wszystkie trzymają za nas kciuki by ta już ostatnia ciąża z IVF została z nami. Biorę tyle leków, że jeśli nie utrzyma mi ciąży to przynajmniej rozwali mi nerki i wątrobę [emoji23]
U nas nie problem z zajęciem więc wiedziałam że w ciąży będę. Kontroluje codziennie sikance by zobaczyć kiedy ewentualnie poronie. W Szwecji nie mam jak zrobić bety.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że limit pecha już się wyczerpal i teraz będzie dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam mocno kciuki, zeby na nastepnej wizycie pokazal sie piekny pecherzyk. Kochana nie patrz tak bardzo na klase zarodkow, jest bardzo duzo ciaz z tych ciut slabszych a Twoje zle nie sa. Poza tym masz ich az 4 czy 5, bo dokladnie nie pamietam. 4 z przodu to bardzo dobry wynik moim znadniem. Wiem, ze trudno wierzyc w cokolwiek jak same niepowodzenia ale nie trac nadziei. Bierz 2 malenstwa i napewno z Toba zostana. Jeszcze bedziesz szczesliwa, wierze w to.
Popieram! Mój lekarz mówi że 4BB, BC i CC nawet są na 5 z minusem :)
Na pewno będzie dzidziuś z tej Twojej kolekcji :)

reklama
Do góry