reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda :) dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione :) ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...
Kurcze po pozytywnym tescie az jestem w szoku, ze taka beta. Cos sie napewno zadzialo, mysle, ze warto o tym wspomniec lekarzowi i moze porobic wiecej badan.

Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa :) Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam :)aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.
Trzymam kciuki za maluszki :) ✊✊

Tym bardziej mi smutno... wiem ze teraz ciężko ci jest... aż mi łezki poleciały bo wiem jak boli strata... odnośnie adopcji to jest bardzo dobry pomysł, pamiętaj że adopcja nie wyklucza in vitro , i wtedy możesz mieć dwójkę dzieci w różnym wieku w tym samym czasie :) ja jutro transfer... stracha mam strasznego tym bardziej ze to ostatnia kruszynka:(

Ty sie nie strachaj tylko ciesz ze zaraz kropek bedzie z Tobą już na zawsze.

Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby tym razem się udało. Tym bardziej trzymam kciuki :)

Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda :) dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione :) ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...

przykro mi bardzo, wiem ze to bardzo boli! Trzymaj sie dzielnie, ja tez chyba jak teraz sie nie uda to zaczne proces adopcyjny ale to podobno dluga droga. My mieszkamy za grancia to chyba jeszcze ciezej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro kolejna punkcja to juz 6-sta. Zrobiłam z glup test owulacyjny sikany i wyszły dwie grube krechy. Martwię sie ze jajka popękały.

Ja też przed punkcja bardzo się martwilam (czułam bol jak w czasie owulacji) i byłam pewna, że jajka popekaly. Na szczęście tak się jednak nie stało. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie dobrze.

Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa :) Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam :)aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.

teraz tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :) Latwo powiedziec ale u mnie to samo bedzie juz w poniedzialek!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry