Sylwetka86
Fanka BB :)
Nie mamy nic ... za każdym razem była tylko jedna@Sylwetka86 przykro mi... a masz jakieś śnieżynki?? Czy całą procedura od początku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mamy nic ... za każdym razem była tylko jedna@Sylwetka86 przykro mi... a masz jakieś śnieżynki?? Czy całą procedura od początku
Ja również trzymam kciuki za Ciebie! Adopcja to jest piękna i dojrzała decyzja! A mam znajomą której po adopcji udało się naturalnie. Wierzę, że u Was też tak będzie!Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...
Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.
Ja nieraz tego samego dni doborach wracałem a na 2 dzien to zawszeTrzymam kciuki ! [emoji173]
W Szwecji dają dwa Paracetamole i trochę morfiny. Po 3 punkcjach stwierdzilam , że nigdy więcej. Po punkcji , wręczają Ci Twoje gatki w dłoń. Wysyłają do toalety na siusiu czy nie ma wielkiego krwawienia i do domu. A następnego dnia masz iść do pracy [emoji23]
I nie panikuj .... jajka są takie jakie mają być!
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ja jutro punkcja o 8:30Pozytywny test owu wskazuje że owu powinna wystąpić mdzy 24-48 h. Myślę że po owu by już nieb wyszedł[emoji6]
Ja też dziś w stresie czy jajka w całości dotrwają do 17.30 do iui...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki! =DKobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.
A w kalendarzu jesteś?Trzymam kciuki ja jutro punkcja o 8:30
Suuuper trzymam mocno kciuki! OdpoczywajKobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Tym bardziej mi smutno... wiem ze teraz ciężko ci jest... aż mi łezki poleciały bo wiem jak boli strata... odnośnie adopcji to jest bardzo dobry pomysł, pamiętaj że adopcja nie wyklucza in vitro , i wtedy możesz mieć dwójkę dzieci w różnym wieku w tym samym czasie ja jutro transfer... stracha mam strasznego tym bardziej ze to ostatnia kruszynkaDziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...