reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chyba znowu łapie mnie przeziebienie ;/ na razie na wieczór tylko 37 temp wiec goraczki nie ma ale zrobiłam sobie na wieczór mleko,masło,czosnek,miód dla niektórych na pewno bleee ;) da rade. Mam nadziej ze mnie nie rozłozy moje lekarstwo na weekend będzie właśnie miód itd a jutro jeszcze kupie syropek lub tabletki dla kobiet w ciąży.3 majcie sie ;)

reklama
Współczuje ja mam prace siedząca. Nigdy po punkcji nie maialm żadnego bólu nawet leków przeciw bólowych nie brałam. Moze dla tego ze przeważnie mam 3 do 4 jajek i mnie nie klika aż tyle co przy 20. Pewnie wtedy inaczej bym śpiewała
Ja miałam 30 to myślał am ze umrę przed punkcja i po punkcji... problem z siedzeniem sikaniem i chodzeniem, każdy mówił że chodzę gorzej niż po porodzie :)

Dziewczyny bylam u lekarza z tymi plamieniami i lekarz pow.ze po tych lekach co biore powinno przejsc,a niestety tak nie jest dal mi jeszcze Prolutex(zastrzyki), rutiniskorbin 6tabl.dziennie bo więcej nic nie zrobi... i czekac do jutrzejszej powtorki bety:(wczoraj sie cieszylam z bety wysokiej,a dzis juz sie boje czy bedzie dobrze.

Dziewczyny bylam u lekarza z tymi plamieniami i lekarz pow.ze po tych lekach co biore powinno przejsc,a niestety tak nie jest dal mi jeszcze Prolutex(zastrzyki), rutiniskorbin 6tabl.dziennie bo więcej nic nie zrobi... i czekac do jutrzejszej powtorki bety:(wczoraj sie cieszylam z bety wysokiej,a dzis juz sie boje czy bedzie dobrze.
Rozumiem Twoj strach, ja mam tak samo. Niestety dotychczasowe porazki nie pozwalaja nam sie cieszyc za wczesnie. Pozytywny test czy beta daja nadzieje ale wcale nie gwarantuja, ze wszystko dobrze sie skonczy, niestety. Jutro razem betujemy i mam nadzieje, ze obie pozytywnie.

@asnika89 jak się czujesz ?? Jak mąż ??widzę że skarbonka rośnie, super :)
no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam
kurcze tak mi przykro, na pewno coś się zadziało, skoro test był pozytywny, może była biochemiczna i tak szybko beta spadła? a może znowu jakaś pomyłka w labo??!! na pewno bym powtórzyła, choćby jutro kochana bo to nie jest takie w 100% pewne...

reklama
no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to mu powiedz, że go oddasz ale jak już będzie stary i brzydki :D A tak serio to strasznie mi przykro, przesyłam ciepłe myśli, trzymajcie się dzielnie, cała nadzieja w tym nowym leczeniu :*

Do góry