Chyba znowu łapie mnie przeziebienie ;/ na razie na wieczór tylko 37 temp wiec goraczki nie ma ale zrobiłam sobie na wieczór mleko,masło,czosnek,miód dla niektórych na pewno bleee da rade. Mam nadziej ze mnie nie rozłozy moje lekarstwo na weekend będzie właśnie miód itd a jutro jeszcze kupie syropek lub tabletki dla kobiet w ciąży.3 majcie sie
reklama
Ja miałam 30 to myślał am ze umrę przed punkcja i po punkcji... problem z siedzeniem sikaniem i chodzeniem, każdy mówił że chodzę gorzej niż po porodzieWspółczuje ja mam prace siedząca. Nigdy po punkcji nie maialm żadnego bólu nawet leków przeciw bólowych nie brałam. Moze dla tego ze przeważnie mam 3 do 4 jajek i mnie nie klika aż tyle co przy 20. Pewnie wtedy inaczej bym śpiewała
Dziewczyny bylam u lekarza z tymi plamieniami i lekarz pow.ze po tych lekach co biore powinno przejsc,a niestety tak nie jest dal mi jeszcze Prolutex(zastrzyki), rutiniskorbin 6tabl.dziennie bo więcej nic nie zrobi... i czekac do jutrzejszej powtorki betywczoraj sie cieszylam z bety wysokiej,a dzis juz sie boje czy bedzie dobrze.
hope322
Fanka BB :)
Rozumiem Twoj strach, ja mam tak samo. Niestety dotychczasowe porazki nie pozwalaja nam sie cieszyc za wczesnie. Pozytywny test czy beta daja nadzieje ale wcale nie gwarantuja, ze wszystko dobrze sie skonczy, niestety. Jutro razem betujemy i mam nadzieje, ze obie pozytywnie.Dziewczyny bylam u lekarza z tymi plamieniami i lekarz pow.ze po tych lekach co biore powinno przejsc,a niestety tak nie jest dal mi jeszcze Prolutex(zastrzyki), rutiniskorbin 6tabl.dziennie bo więcej nic nie zrobi... i czekac do jutrzejszej powtorki betywczoraj sie cieszylam z bety wysokiej,a dzis juz sie boje czy bedzie dobrze.
dżoasia
po zastrzyku tak musi być, kiedy są 2 grube krechy to jajka mają pęknąć w czasie ok 36-48 godz, więc wszystko jest okJutro kolejna punkcja to juz 6-sta. Zrobiłam z glup test owulacyjny sikany i wyszły dwie grube krechy. Martwię sie ze jajka popękały.
asinka89
no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?@asnika89 jak się czujesz ?? Jak mąż ??widzę że skarbonka rośnie, super
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
musi sie udac transferujemy razem hihiteraz tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc Latwo powiedziec ale u mnie to samo bedzie juz w poniedzialek!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
kurcze tak mi przykro, na pewno coś się zadziało, skoro test był pozytywny, może była biochemiczna i tak szybko beta spadła? a może znowu jakaś pomyłka w labo??!! na pewno bym powtórzyła, choćby jutro kochana bo to nie jest takie w 100% pewne...Ja wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam
reklama
dżoasia
Kochana to mu powiedz, że go oddasz ale jak już będzie stary i brzydki A tak serio to strasznie mi przykro, przesyłam ciepłe myśli, trzymajcie się dzielnie, cała nadzieja w tym nowym leczeniu :*no skarbonka rosnie i niestety rak tez ...wczoraj przepłakałam cały dzien i dzis prubowałam sie wyciszyc i meza pocieszałam..ciagle mnie pytał czy oddam go do hospicjum... serce mi peka..powoli brak mi sił...ale sa dobre wiadomosci kasa chorych prawdopodobnie zgodzi sie na ostatnie leczenie eksperymentalne ...mam nadzieje ze to pomoze...a ja hmm w poniedziałek mam miec transfer lekarka tak zrobiła zeby była blastka 5 dniowa... mimo iz w niemczech tego nie robia hihi ... byłam w szoku .. takze mam nadzieje ze przezyja 5 dni... ostatnio przy 3 dniu zrobiła sie morula...myslicie ze daja rade ?
Podziel się: