reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa :) Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam :)aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.

Najważniejsze ze sie podzieliły i masz dwa już ze sobą. Skoro zarodki podali to musiały być w dobrym stadium. Dlatego teraz myśl tylko o miłych i przyjemnych rzeczach, dbaj o Was i za jakiś czas przekaż nam informacje o pozytywnej becie.

@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?

Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!

@Sol a jak tam u Ciebie, robiłaś dzisiaj test?

Ja jakoś tak wiem ze ta beta 7dpt z rana była negatywna, łudzę sie jeszcze ze może coś pózniej zaskoczyło. Boje sie robić testów żeby znowu nie rozpaczać. Idę w poniedziałek na betę i będę wiedziała na czym stoję!
Ja wogole nie wiem czy powtarzać czy jest sens przy takim moim wyniku .... ja juz chyba wszelkie nadzieje stracilam

Nadzieje sa male ale powtorz tak dla pewnosci w terminie kiedy lekarz zalecil. Przykro mi kochana, ze tak sie stalo. Bylam pewna, ze beta to tylko formalnosc :(
Tez byłam pewna ale jak dzisian z rana zobaczyłam te plamienia to wiedziałam że to koniec... tak samo było poprzednim razem niestety

[emoji44] tego samego dnia z bolu nawet siku nie mogłam zrobić. Dzień po byl moim pierwszym dniem w nowej pracy i gdyby nie Nimesil , chyba bym zeszła. W mojej pracy nie siedzisz , tylko jesteś cały czas w ruchu , no i czasami trzeba dźwigać.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje ja mam prace siedząca. Nigdy po punkcji nie maialm żadnego bólu nawet leków przeciw bólowych nie brałam. Moze dla tego ze przeważnie mam 3 do 4 jajek i mnie nie klika aż tyle co przy 20. Pewnie wtedy inaczej bym śpiewała

reklama
Do góry