reklama
Chocolateri
Fanka BB :)
[emoji44] tego samego dnia z bolu nawet siku nie mogłam zrobić. Dzień po byl moim pierwszym dniem w nowej pracy i gdyby nie Nimesil , chyba bym zeszła. W mojej pracy nie siedzisz , tylko jesteś cały czas w ruchu , no i czasami trzeba dźwigać.Ja nieraz tego samego dni doborach wracałem a na 2 dzien to zawsze
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Chocolateri
Wiem kochana co czujesz.Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki wierze ze każdej z nas się wkoncu uda dzięki za wasze wsparcie jesteście niezastąpione ja nie wiem czy to nie nasze ostatnie podejście chyba mam już dość rozczarowań ... jesli się uda naturalnie będzie super ale chcialabym zacząć proces do adopcji wkońcu tyle maluszków czeka na dom...
Ja już wcześniej postanowiłam, że to mój ostatni raz. Moj instynkt opiekuńczy postanowiłam wykorzystać w pracy, i tak znalazłam pracę jako asystent osób niepełnosprawnych. Pracę zaczęłam 2.11 a transfer ( już ostatni) 3.11 [emoji16]
Buziaki dla Ciebie [emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No to trzymam kciuki za dwa Kropki! Niech się wtulają ładnie w Mamę! powodzenia :-)Kobitki wiec wszystkie 3 zarodki sie podzieliły i dzis w 2 dobie przytuliłam dwa Klasa zarodków B wiec szału nie ma chyba? jeden jest 4 a drugi 6 komorowy. Mam powiekszona watrobe od lekow i mam diete - nic smazonego owoców , surowych soków..
Leżę i wypoczywam aha dodatkowo dostałam zastrzyki neoparin chyba na krzepliwosc.
druga doba@anett96 a w która to doba zarodków ??super że dwa, trzymam kciuki aby ona zostały z Tobą
walczaca o szczescie
Kochana a kiedy Lewandowski kazał testować? I ten Kropuś który został jest już dziś mrożony czy w kolejnych dobach?? Coś wiesz na ten temat??druga doba
gosia321
Wskazuja na klopoty z ukladem krzepniecia. Zagrozeniem zakrzepica i przedwczesnym zawalem udarem.Gosia a co wykazuje to badanie?
Przy zespole antyfosfolipidowym jest mega problem z zajsciem i utrzymaniem ciazy bez heparyny. Inne mutacje tez sa wskazaniem do heparyny
gosia321
Tak tak najpierw badanieO kurde, to faktycznie. A emka najpierw zbadajcie bo jakby nie mial to bez sensu lykac antybiotyki i niszczyc zolniezyki to tylko 39zl i ja wynk mialam po 3-4h
reklama
gosia321
Nie wierze masakraWynik bety 0.1 mlu .... czułam ze się nie uda...
Tule mocno kochana
Podziel się: