reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kate i miliaa pamiętajcie o wypełnionym pęcherzu w dniu transferu(chyba,że macie tyłozgięcie , to nie trzeba)-ja wtedy niezbyt dużo wypiłam i troszkę ginek miał problem z wprowadzeniem zarodka, ale udało się:tak:
kate a Twój M będzie z Tobą na transferku???

reklama
magdusia 31 mi przykleił kartkę w karcie że będzie robił transfer i pani dzwoniąca pytała mnie czy miałam życzenie by sam szef robił transfer a ja że nie (jest to extra płatne)więc mi ustaliła godzinę i dr Zamorę i powiedziała to może dr sam chce.
małż oczywiście będzie ze mną .Mam 2 godz przed transferm pić wodę i nie sikać,a godz przed mam sobie zaaplikować NOSPE

Ostatnia edycja:
kate, miliaa i cala reszta babeczek z jajami bedzie dobrze, kciuki zacisniete. Zalecenia przed???? Kieliszek wina i relaks, relaks i jeszcze raz relaks.

Adus - polakalam sie znowu i z wrazenia cos mnie w boku zakuło. Swietny ten kawal.

kate u to wtedy mi nikt nie mówił,że to extra płatne hehe
Fajnie,że M bedzie z Tobą(mój bardzo to przeżył, bo widok jak wprowadzany jest zarodek na monitorze bezcenny)Potem gin z połozną wychodzą,a Ty sobie z 15 min.poleżysz jeszcze.Będzie dobrze-trzymam kciuki:tak:

DZiewczyny jesteście cudowne z tymi dowcipami ale tak jak Last time mówi trzeba w głowie siac tylke pozytywne mysli i wibracje :tak:
A ja tymczasem drugi dzień na spray'u, na szczęście żadnych objawów może tylko jeden: dobre samopoczucie, jakiś taki spokój i radość mnie przepełnia, jakby rzeczywiście ten cud już się zaczął. Czyżby skutkiem Synarelu było działanie antydepresyjne, a tak na poważnie to pewnbie za wcześnie by coś odczuwać.

Dziewczyny czy któraś z was robiła badanie prolaktyny w anglii? Wiecie może jakie są normy?

Miłego wieczorku

kate...no ale poczekaj kochana, skoro mowisz, ze 4,5 dniowe to by ci wypadalo czwartek, piatek...mnie mowili, ze podadza (moze) 5dniowe, w sobote...:confused2:
ty to jestes mega dobrze poinformowana, bo mnie to ten dr CZ nic nie powiedzial...nic o no-spie, w ogole nic nie wiem. ale biore z ciebie przyklad i bede robila tak jak ty:tak:

Magdusia...ja pije 4 litry wody dziennie, moj pecherz jest wypelniony po maxie od dnia punkcji, sikam co 5 min:-p

Magdusia 31 pewnie dowiedziałabyś sie przed kasą po transferze:eek:..hihih.Zobaczymy jak my to przeżyjemy,jak na razie to normalnie jakies niemożliwe mi sie wydaje.Nawet dziś nie dzwoniłam sie podpytać jak tam moje komorki by nie zapeszać.
MILIAA-mi o NO SPIE powiedziała pielegniarka dzwoniaca z informacja o zarodkach

kate pewnie tak dowiedziałabym się przy kasie ile to jest to extra płatne hehe
Jutro już będziesz miała maluszka/maluszki w brzusiu:tak:
miliaa no tak Ty tyle wody pijesz, że siusiu co trochę więc pęcherz uzupełniany na bierząco:tak:
Mnie tez nikt o no-spie nie mówił:no:ale dobrze się czułam po

reklama
jak to robicie że udaje wam się wypic do 4 l wody. aj dziś ledwo w siebie wcisnęłam 2 i też latałam co chwilę :szok:

w tym forum podoba mi się że prawie każda jest na innym etapie.

Do góry