reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Dziewczyny co klinika to inne wytyczne ma
Cześć dziewczynki. Jestem po stymulacji. Estradiol 2070, w lewym i prawym jajniku po 8 pęcherzyków- niestety małe 17-19mm, może jeden znajdzie się 20mm ale lekarz powiedział, że widocznie taka moja uroda i już kończymy stymulację. Dziś zastrzyk z OVITRELLE a w piątek o 10.30 PUNKCJA. Dostałam całą masę leków do wykorzystania od punkcji do 14 dni po transferze (czyli do zrobienia testu ciążowego).Dostałam takie leki:Betadine, Doxycylini, Duphaston, Clexane, Estrofem-troche tego dużo no ale widocznie tak ma być. Może któraś z was też takie farmaceutyki miała?
Na razie studiuje ulotki…
Może jakieś zalecenia przed punkcją i transferem od WAS znawczynie
Na razie studiuje ulotki…
Może jakieś zalecenia przed punkcją i transferem od WAS znawczynie
anioleczek12341
Fanka BB :)
Madmax no to pieknie, trzymam kciuki za piatek a potem za transfer Moje zalecenie- wyluzuj i spokojnie czekaj, bedzie dobrze, głowa do góry:-)
Miliaa ja miałam taki żel dopochwowy-progesteron który zaczęłam brałać po punkcji i w dniu trasferu rano kazali nie brac tylko już po
Miliaa ja miałam taki żel dopochwowy-progesteron który zaczęłam brałać po punkcji i w dniu trasferu rano kazali nie brac tylko już po
Magdusia...no to spoko...ja nie mam podjezykowej, wiec wsadze sobie dopiero po transferze o ile w ogole sie odbedzie...
tylko te godziny mi sie pomieszaja, bo ja mam brac o 8 rano, 16 i 22...(ja nie mam zwyklej lutki tylko ten lutinus)
a mnie umowili do Taszyckiej, bo ona w sobote robi transfery...wiesz cos na jej temat?
ufff, dobrze, ze nie czyszcza, bo to dla mnie bylo tak ochydne, ze chyba najgorsze z calej punkcji
Madmax...jajka masz super kochana...nic sie nie przejmuj, do piatku na pewno dojrzeja, masz dobry estradiol, wiec starczy im pozywki jeszcze troche...dopiero masz punkcje o 10.30, wiesz, ze musisz byc na czczo? pamietaj, zeby na 6h przed nic nie jesc ani nie pic...no i spokojnie bedzie dobrze!
tylko te godziny mi sie pomieszaja, bo ja mam brac o 8 rano, 16 i 22...(ja nie mam zwyklej lutki tylko ten lutinus)
a mnie umowili do Taszyckiej, bo ona w sobote robi transfery...wiesz cos na jej temat?
ufff, dobrze, ze nie czyszcza, bo to dla mnie bylo tak ochydne, ze chyba najgorsze z calej punkcji
Madmax...jajka masz super kochana...nic sie nie przejmuj, do piatku na pewno dojrzeja, masz dobry estradiol, wiec starczy im pozywki jeszcze troche...dopiero masz punkcje o 10.30, wiesz, ze musisz byc na czczo? pamietaj, zeby na 6h przed nic nie jesc ani nie pic...no i spokojnie bedzie dobrze!
Ostatnia edycja:
kate1974
Początkująca w BB
milia- w karcie mamy wpisane żeby wziąść dopochwowo luteinus w dniu transferu.Ja mam transfer jutro o 14 .Trzymaj kciuki mam 7 zarodków.Pewnie jesteś zaskoczona kim jestem leżałam z Tobą na sali po puncji.
reklama
Podziel się: