reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odpoczywaj, lez, lyknij nospe, moze dodatkowa luteina nie zaszkodzi. Ma byc dobrze. Kochana u mnie w 5dpt na wieczor(a nialam troszke bardziej rozwiniete zarodki) pokazalo sie dokladnie takie samo rozowe gowno, z tym ze nie tylko na aplikatorze ale i na papierze i nawet sporo tego bylo, myslalam ze zejde na zawal, ale wszystko bylo w porzadku. Mnie sie wydaje ze to pozostalosci z plamienia implantacyjnego ale i plamienia w okolicach @ tez dosc czesto sie zdarzaja.
Teraz sprawdzałam i faktycznie jest tego trochę więcej i takie bardziej brązowe ...

Kuzwa :crazy::crazy: helikopter igg wyszedl mi 6.1 wiec nawet powiedzialabym wysoko pozytywnie bo pozytyw jest od 1.2
Czyli czeka mnie pewnie antybiotykoterapia :growl::growl:
I chyba emka musze wyslac na to badanie bo bez sensu zebym leczyla sie sama jak on tez moze to miec

Kuzwa :crazy::crazy: helikopter igg wyszedl mi 6.1 wiec nawet powiedzialabym wysoko pozytywnie bo pozytyw jest od 1.2
Czyli czeka mnie pewnie antybiotykoterapia :growl::growl:
I chyba emka musze wyslac na to badanie bo bez sensu zebym leczyla sie sama jak on tez moze to miec
O kurde, to faktycznie. A emka najpierw zbadajcie bo jakby nie mial to bez sensu lykac antybiotyki i niszczyc zolniezyki;) to tylko 39zl i ja wynk mialam po 3-4h :)

@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie ;)
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki ;-) ;)

Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarza :-D bety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow! ;)

Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki :D
Przylaczam sie do zyczen i mocno trzymie kciuki :*

reklama
Do góry