reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuzwa :crazy::crazy: helikopter igg wyszedl mi 6.1 wiec nawet powiedzialabym wysoko pozytywnie bo pozytyw jest od 1.2
Czyli czeka mnie pewnie antybiotykoterapia :growl::growl:
I chyba emka musze wyslac na to badanie bo bez sensu zebym leczyla sie sama jak on tez moze to miec

Ooo, to wysoki wynik :szok:. Koniecznie weźcie leki i powinno przejść. Dobrze że trochę czasu jeszcze masz to spokojnie zdążysz wyleczyć

reklama
Kuzwa :crazy::crazy: helikopter igg wyszedl mi 6.1 wiec nawet powiedzialabym wysoko pozytywnie bo pozytyw jest od 1.2
Czyli czeka mnie pewnie antybiotykoterapia :growl::growl:
I chyba emka musze wyslac na to badanie bo bez sensu zebym leczyla sie sama jak on tez moze to miec

Mi dr powiedział że powyżej 3 trzeba leczyć. I z emkiem masz rację bo to dosyć łatwo się przenosi.

Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
A może to dobry objaw , czyli lokator się zagniezdza u mamusi ?? Spokojnie będzie dobrze, wiem łatwo się mówi a sama co pięć minut będę od jutra panikować :)

Ja tez miałam tym razem i jak narazie wyglada na to ze sie nie udało. Testów już nie robię aby sie bardziej nie załamywać.

Także spokojnie jak ma sie udać to sie uda i bez embryoglue
Mój mąż tak samo mówi... co ma być to będzie :) Ale stresa już mam, wiec dzisiaj po południu strzele sobie relanium bo już nawet mam głupie sny
dzisiaj mi się śniło ze mój m miał iść oddać nasienie ale ja nie mogłam iść z nim więc mial isc z dawczynia.... a dodam że my oddajemy nasienie do badania przez stosunek....Tak się wkur...w tym śnie ze jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam ;)

Dzień dobry dziewczynki kochana @anett96 zycze udanego transferu i kolejnych 8 miesięcy nudnej ciąży :D trzymam kciuki a wam dziewczynki pięknego dnia ja od paru dni mam bardzo dobry humor :) niedługo jadę pobrać krew i czekać na wizytę :D

reklama
@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie ;)
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki ;-) ;)

Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarza :-D bety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow! ;)

Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki :D
Przylaczam sie do zyczen. Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Do góry