reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
cba lub mlr? a ja dzisiaj zrobiłam tego helikoptera bo byłam w diagnostyce i tak się zastanawiałam co by sobie jeszcze dobadać :p tylko durna pała zapomniała, że 2 tyg temu brała antybiotyk i nie wiem jaki to mogło mieć na niego wpływ ale wyszło 0,43 czyli chyba ujemny (tak w ogóle to po kilku godzinach miałam wynik :p) ale skoro u Ciebie wyszedł grubo ponad 1,5 to może i u mnie nie jest tak źle i nie będę musiała leczyć...
No widzisz, to zaskoczenie dokładnie takie jak u mnie, a nawet bardziej jak u mojego M :D Dr mówił coś o tych szczepieniach czy sama tak wnioskujesz? :)

Cba nie, allo mlr robiłam dzień po odstawieniu leków-powiedział że dobrze że zrobiłam, bo widać że coś drgnęło, ale ciężko stwierdzić czy one były wtedy w szczycie czy już spadały. Cytokin kazał nie badać, podobnie v laiden (czy jak to się tam pisze).
Mówił o szczepieniach (co ciekawe, szczepić można limfocytami z krwi innej kobiety np teściowej:D ). Ale najpierw chce zobaczyć wyniki tych badań i ocenić co w naszym przypadku będzie lepsze.

kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)

✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Ja w ogóle nie pytałam o telefoniczne konsultacje bo powiedział żeby przyjechać po otrzymaniu wyników. Ale jak siedziałam i czekałam na wizytę to recepcjonistka tłumaczyła komuś przez telefon, że lekarze (nie wiem czy wszyscy) nie prowadzą już telefonicznych konsultacji.

Mi też kazał przyjechać, ale tak sobie pomyślałam o tej tel konsultacji bo to jednak kawał drogi. Tel 30 minut, wizyta w Łodzi 10h. Ale jak się nie da to trudno. Dzięki za info:)

Tamiza zrob kazdy wynik jest wazny jesli ciazy nadal brak. Na stronie test dna jest pakiet wszystkich mutacji na trombofilie za ok 340 zl zamawiasz przyjezdza do ciebie paczka kurierem pobierasz wymaz pakujesz zamawiasz kuriera i odsylasz i po 2-3 tygodniach jest wynik. Dziewczyny z grupy ivf na fb robia te testy naprawde sie oplaca bo 1 badanie to ok 160-200 zl a tu masz caly pakiet

Gosia a co wykazuje to badanie?

kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)

Na pewno kciuki będą zaciśnięte, i dziś, i do bety i potem do porodu cały czas :)

reklama
Do góry