Sylwetka86
Fanka BB :)
Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki
Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarza bety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow!
Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki
Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
Możliwe że to plamienie w terminie miesiączki, koniecznie zrob bete i moze progesteron?! Jego spadek tez moze byc przyczyna plamienNie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
Kochana, dziewczyny tu pisały niejednokrotnie o podraznieniach od aplikatora czy o plamieniach od małej ilości progesteronu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka przyczyna i nic zlego się nie
Z aplikatorem raczej nigdy nie miałam problemu . Ostatnio przy jie udanej próbie tez miałam plamienia w kolorach 8dpt i niestety nie udało się. ..Kochana, dziewczyny tu pisały niejednokrotnie o podraznieniach od aplikatora czy o plamieniach od małej ilości progesteronu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka przyczyna i nic zlego się nie dzieje.
Kurka to mnie zaskoczylas to jeszcze sie zorientuje w vita w takim razieOoo no to calkiem niedrogo wychodza 2 pietwsze pozycje. A subpopulacje limfocytow w vitalabo 280 zl z tego co pamietam
Ja bym az takich nadzieji nie pokladala w embryoglue.. mialam poprzednio i nic nie pomoglo. Teraz tez mam ale bardziej na zasadzie, ze jest w ofercie i nie zaszkodzi.
Wg mnie jesli ma sie zagniezdzic to sie zagniezdzi! I brak embryoglue tu nie bedzie decydujacym czynnikiem.
Nie martw sie!!! Glowa do gory!
My sie tyloma rzeczami martwimy, ze czasem mysle, ze przez to sie komplikuje. Trzeba spokojnie
Odpoczywaj, lez, lyknij nospe, moze dodatkowa luteina nie zaszkodzi. Ma byc dobrze. Kochana u mnie w 5dpt na wieczor(a nialam troszke bardziej rozwiniete zarodki) pokazalo sie dokladnie takie samo rozowe gowno, z tym ze nie tylko na aplikatorze ale i na papierze i nawet sporo tego bylo, myslalam ze zejde na zawal, ale wszystko bylo w porzadku. Mnie sie wydaje ze to pozostalosci z plamienia implantacyjnego ale i plamienia w okolicach @ tez dosc czesto sie zdarzaja.Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....
Dokladnie sado macho z tej naszej Aski„Pokrecilam igla” - samo okreslenie wywolalo u mnie niemal omdlenie ))