reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....

reklama
@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie ;)
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki ;-) ;)

Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarza :-D bety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow! ;)

Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki :D

Przyłączam się do życzeń. Trzymam kciuki i czekam na pozytywne wiadomości :)

Nie dobrze dziewczyny. ... dzisiaj poszłam do toalety a tu na aplikatorze ciemno różowa wydzielina... dzisiaj jest 7dpt i mniej więcej w tym dniu powinna dostać okres ....

Kochana, dziewczyny tu pisały niejednokrotnie o podraznieniach od aplikatora czy o plamieniach od małej ilości progesteronu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka przyczyna i nic zlego się nie dzieje.

Możliwe że to plamienie w terminie miesiączki, koniecznie zrob bete i moze progesteron?! Jego spadek tez moze byc przyczyna plamien

Kochana, dziewczyny tu pisały niejednokrotnie o podraznieniach od aplikatora czy o plamieniach od małej ilości progesteronu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka przyczyna i nic zlego się nie
Kochana, dziewczyny tu pisały niejednokrotnie o podraznieniach od aplikatora czy o plamieniach od małej ilości progesteronu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka przyczyna i nic zlego się nie dzieje.
Z aplikatorem raczej nigdy nie miałam problemu . Ostatnio przy jie udanej próbie tez miałam plamienia w kolorach 8dpt i niestety nie udało się. ..

Ja bym az takich nadzieji nie pokladala w embryoglue.. mialam poprzednio i nic nie pomoglo. Teraz tez mam ale bardziej na zasadzie, ze jest w ofercie i nie zaszkodzi.
Wg mnie jesli ma sie zagniezdzic to sie zagniezdzi! I brak embryoglue tu nie bedzie decydujacym czynnikiem.
Nie martw sie!!! Glowa do gory!
My sie tyloma rzeczami martwimy, ze czasem mysle, ze przez to sie komplikuje. Trzeba spokojnie :)

Ja tez miałam tym razem i jak narazie wyglada na to ze sie nie udało. Testów już nie robię aby sie bardziej nie załamywać.

Także spokojnie jak ma sie udać to sie uda i bez embryoglue

Odpoczywaj, lez, lyknij nospe, moze dodatkowa luteina nie zaszkodzi. Ma byc dobrze. Kochana u mnie w 5dpt na wieczor(a nialam troszke bardziej rozwiniete zarodki) pokazalo sie dokladnie takie samo rozowe gowno, z tym ze nie tylko na aplikatorze ale i na papierze i nawet sporo tego bylo, myslalam ze zejde na zawal, ale wszystko bylo w porzadku. Mnie sie wydaje ze to pozostalosci z plamienia implantacyjnego ale i plamienia w okolicach @ tez dosc czesto sie zdarzaja.

reklama
Do góry