reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny :)
Mam do oddania jedno opakowanie Clostilbegyt 50mg z datą ważności V 2019, może któraś potrzebuje? Nie wiem, czy przy IVF takie lekarstwa się stosuje. Jakby co to dajcie znać, wyślę pocztą :)

W ogóle to Was czytam i z całego serca Wam kibicuję!!! Czekam na duuuuze bety a pozniej zdjecia pięknych różowych pupek ;)

Przesyłam mnóstwo dobrej energii żebyście miały siłę do walki :*

kurdęa ja się w południe tak zestresowałam tym ze mi kazali w 2 dobie transferowac ze stwoerdziłam iż dla mojego zdrowia psychicznego będzie lepiej jak do bety od transferu zniknę z forum. Jeżeli będzie któraś z Ws miała ochotę odezwać się na priv to bardzo chętnie.
Poproszę jeszcze tylko o kciuki jutro na 11.30 jeżeli mogę na czas transferu . Z góry dziękuję i do usłyszenia :)
Ja tez miałam taki plan ale się nie udało :p
Trzymam za Ciebie kciuki i na pewno się odezwę. Jak możesz to daj znać na priv jak po transferze odczucia ;-) Czy ten Lewy to rzeczywiscie taki magik, bo ja jestem przed wyborem i coraz bardziej się nad nim zastanawiam! ;-)

Dziewczyny ile po ostatniej tabletce anty dostalyscie @? Bo i mnie juz 4 dzien i ani widu ani slychu...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Joko86 samych dobrych wieści na wizycie ;)
@anett96 niech jutrzejszy transfer będzie początkiem najpiękniejszych chwil ! Maluszku zostań grzecznie z mamą! Trzymamy baaardzo mocno kciuki ;-) ;)

Kciuki za wszystkie betujace "paskudy" które nie wpisały się do kalendarza :-D bety aż do nieba a powtarzającym pięknych przyrostow! ;)

Miłego dnia! Pamiętajcie że fajnie z nas babki :D
Dołączam się do życzeń! Powodzenia dla wszystkich!!

reklama
Do góry