reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

last time dzieki, że we mnie tak wierzysz... a za brak mdłości to oczywiście- doceniam i jestem szczęśliwa, że ich nie ma! :)

A może jak nie mam żadnych objawów to... e nie głupie myśli:( nie bede pisać bo mnie zaś okrzyczycie:(

reklama
Kobietki moje wspaniałe jeszcze raz DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA!!! jak bym mogła to wszystkie bym was wycałowała.

Widzę,że mamy tutaj nowych mistrzów maratonu uśmiechu ;-)Aduś, Igiełka, Last time jeszcze raz dzięki za dowcipy. Jak je czytam to mój mąż się na mnie patrzy i mówi-a Ty czemu śmiejesz się do monitora?To wtedy mu czytam i śmieje się razem ze mną:-)
Miliaa co to za jakieś czarne scenariusze!! wszystkie 11 zarodków będzie na Ciebie czekało zastanów się teraz co ty z nimi wszystkimi zrobisz? Chyba musicie zacząć budować duuży dom;-) No i jeszcze masz zamrożonych 5 komórek,więc jak coś 16 dzieciaków. To że waga Ci spada a obwód brzuszka się zmniejsza to super wiadomość. Kiedy idziesz na pomiar E2?
Aniołeczku dzięki,że pytasz. Pod wieczór znowu miałam jednorazowe plamienie. Jutro mam USG to sprawdzę,czym to może być spowodowane, liczę na to,że nic groźnego...fajowo,że nie masz tych dokuczliwych objawów ciąży, możesz się tylko cieszyć. Ja na początku też czułam się całkiem normalnie,ale potem zaczęły się okropne mdłości no i te bóle podbrzusza.
Lola216 no normalnie szok z tym zbiegiem okoliczności!!! A do którego miasta w Polsce przylatujesz? Jakbyś była kiedyś w Warszawie to daj znać-muszę poznać mojego klona;-) Powodzenia na USG połówkowym, mam nadzieję,że napiszesz nam tutaj jak poszło! Co do mnie to niestety moja ciąża jest jakaś taka ciężka od początku,oby tylko wszystko dobrze się skończyło.
Marcikuk jak humorek dzisiaj?Już nie gniewasz się na M?
Last time powodzenia jutro na badaniu, na pewno usłyszysz pięknie bijące serduszka:tak:

Gieniek- ja do Gdańska :-) ale jak ty będziesz mieć tez parke to będzie dopiero śmiesznie :-)
Moje początki tez były ciężkie tak do 12 tc. Miałam zagrożona ciaze przez niedobór progesteronu a dawkę brałam juz max jaka mogłam . No i te bóle brzucha .

Czesc dziewczynki
gienek - humorek lepszy ale nadal nie darze mojego emka sympatia a ty jak zdrowko? Mam nadzieje ze brzusio juz nie boli. Przypomnij kiedy to masz kontrole
anioleczek - ty mnie nie denerwuj i ciesz sie brakiem objawow, jak je bedziesz miala to zobaczysz co to jest. Ja objawy mialam teraz przeszly i nadal nie dowierzam ze jestem w ciazy chociaz brzusio urusl, czekam na ruchy moze wtedy uwierze. A ty sie nie stresuj brakiem objawow. Zreszta poczekaj jeszcze troszke podobno najgorsze sie od 7 tygodnia
miliaa - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja na ciebie nakrzycze co ty babo wypisujesz za glupoty. Lepeij ze slabe zarodki odpadna teraz a nie u ciebie w macicy bo tam miejsce dla tych silnych co to z toba zostana na zawsze. A prawda jest taka 11 raczej i tak nie wykorzystasz.
last time - powodzenia jutro i daj znac jak odczucia po słyszeniu serduszek

ej, dobra dobra...przyjmuje klapa na dup.e i siedze cicho:-D juz sie nie moge doczekac do soboty:tak:
Magdusia...powiedz mi kochana czy ty rano przed transferem wkladalas sobie jeszcze lutke dopochwowo? bo ja nie wiem czy wkladac, bo chyba TAM musi byc czysto a po luteinie bialawy sluz jest
gieniek...ja wzystko w sobote bede miala badane i to chyba nie z krwi, chociaz nie jestem pewna...mam miec tylko usg, zeby sprawdzicczy woda sie zbiera i czy jajniki sa wielkie czy daja rade:tak:
marcikuk...malz spokojny?:rofl2:

miliaa na 100% tego dnia trzeba podjęzykowo (sprawdziłam dla pewności na tych wytycznych co mi dali w Novum)No i tego dnia już mycia nie było:-DNajpierw spotkanie z tym ginem, który transfer robi(sprawdzi jak tam w środeczku)i z nim idzie się do salki gdzie transfer.
Pytałaś , który robi transfery w sobotę???

Witajcie dziewczyny!
Dzisiaj moją koleżankę bolał brzuszek w nocy ,bardzo się zdenerwowała a potem ją przeczyściło.Nerwy nas nie opuszczają.Do tego nie może zrobić bety do końca tygodnia , bo przerzucili ją na pierwszą zmianę,na 7-mą rano a laboratorium czynne od 7.15.Brrr!:wściekła/y:.Kazałam jej kupić NO-SPĘ,bo czytałam,że bierzecie.Boziu czemu to jest takie trudne?

reklama
No i żeby nie było tak wisielczo to żarcik na temat:
Rozmawiają dwie ciężarne:
-Wiesz im bardziej moja ciąża jest widoczna tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha na ulicy.Zupełnie nie rozumiem dlaczego?
-Bo jesteś od nich grubsza!

Do góry