Kobietki moje wspaniałe jeszcze raz
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA!!! jak bym mogła to wszystkie bym was wycałowała.
Widzę,że mamy tutaj nowych mistrzów maratonu uśmiechu ;-)
Aduś, Igiełka, Last time jeszcze raz dzięki za dowcipy. Jak je czytam to mój mąż się na mnie patrzy i mówi-a Ty czemu śmiejesz się do monitora?To wtedy mu czytam i śmieje się razem ze mną:-)
Miliaa co to za jakieś czarne scenariusze!! wszystkie 11 zarodków będzie na Ciebie czekało zastanów się teraz co ty z nimi wszystkimi zrobisz? Chyba musicie zacząć budować duuży dom;-) No i jeszcze masz zamrożonych 5 komórek,więc jak coś 16 dzieciaków. To że waga Ci spada a obwód brzuszka się zmniejsza to super wiadomość. Kiedy idziesz na pomiar E2?
Aniołeczku dzięki,że pytasz. Pod wieczór znowu miałam jednorazowe plamienie. Jutro mam USG to sprawdzę,czym to może być spowodowane, liczę na to,że nic groźnego...fajowo,że nie masz tych dokuczliwych objawów ciąży, możesz się tylko cieszyć. Ja na początku też czułam się całkiem normalnie,ale potem zaczęły się okropne mdłości no i te bóle podbrzusza.
Lola216 no normalnie szok z tym zbiegiem okoliczności!!! A do którego miasta w Polsce przylatujesz? Jakbyś była kiedyś w Warszawie to daj znać-muszę poznać mojego klona;-) Powodzenia na USG połówkowym, mam nadzieję,że napiszesz nam tutaj jak poszło! Co do mnie to niestety moja ciąża jest jakaś taka ciężka od początku,oby tylko wszystko dobrze się skończyło.
Marcikuk jak humorek dzisiaj?Już nie gniewasz się na M?
Last time powodzenia jutro na badaniu, na pewno usłyszysz pięknie bijące serduszka
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)