reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miliaa - no wlasnie kochana gratuluje pieknej ilosci zarodeczkow no nic tylko teraqz druzyne pilkarska donosic. No i pij duzo tej wody a w sobote wroc po najtwardszych zawodników :-)

Adus - :-D:-D:-D:-D:-D leze, dobry ten kawal, w koncu sie usmialam bo od wczoraj mam raczej smetny humor chcoiaz moze nie smetny tylko wkurzony, mam ochote rozszarpac, zakopac, wykopac, doszarpac i jeszcze raz zakopac wlasnego emka. Yhhhhhhhhhhhhhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aduś nie ma co rozpamietywac i sie zastanawiać, było minęło;-) teraz najwazniejsze jak najszybciej dojść do siebie i dalej walczyć:tak: A to jutro masz wizyte tak? to juz jesteś po trzech @? czy to tylko taka kontrolna wizyta?? trzymam kciuki za pozytywne wieści &&&&&&&&&&&:-)

marcikuk - to nieźle musiał emek przeskrobać :szok: przynajmniej troche humor Ci sie polepszyl ;) Złość przejdzie a dobry humor zostanie :)

Roxii- ja bardzo często myślę o Tobie i trzymam kciuki,żeby sie powiodło tak na 100%!!!!!!
U mnie hmmm dzidzie zdrowe- mam nadzieję, że tak zostanie, jedynie ja się męczę i juz mój ortopeda zwątpił i stwierdził,że bóle które mam są spowodowane ciążą, a teraz jeszcze ten upał....no, ale najważniejsze dzidzie!!!!!hehe Oława nie jest aż tak daleko ode mnie:-)

Moja kochana ,daj Boże, przyszła mamuśka była na zupce,znowu pomoczyłyśmy oczy i uknułyśmy plan,że w czwartek zrobi prywatnie betę.U nas kosztuje 32 zł a spokój bezcenny;-).Na deser oprócz sałatki owocowej dostała listę czego jej nie wolno(grzebałam po necie pół dnia) i jeszcze mnie nie zabiła:-D.

Acha ja też Wam sprzedam dowcip,który opowiedział mi kumpel w wieczór poprzedzający mój poród:
Rzeźnikowi urodził się syn.Baby lecą do masarni i krzyczą:
-Rzeźniku,Rzeźniku macie syna!
-Tak?To cudownie!A ile waży?
-Nie wiemy.
No to rzeźnik poleciał po dzieciaka,przyniósł,schował się na zapleczu stuka,puka,stuka,puka.Po chwili wychodzi i mówi:
-Bez kości 2 kilo!
Mam nadzieję ,że nikogo nie uraziłam,teraz nie trudno zrozumieć ,dlaczego dostałam bóli przed terminem:-)

Sylha cieszę sie, że dzieciaczki zdrowe, to najważniejsze:tak: Domyślam się, że Ci ciężko tym bardziej że Pl teraz upały, no ale trzeba swoje wycierpieć, ważne że są te dwa bąble w brzuchu:-D A skąd ty dokładnie jesteś? gdzies spod Opola tak? no to prawie jestesmy sąsiadkami :-p

Roxii powiem tak mieszkam 7km od zjazdu 241 z autostrady:-)

A musisz teraz jakieś badania robić?!?!?Muszę częściej zaglądać na ten wątek, bo że się odezwałaś to akurat zauważyłam na głównej stronie dlatego zajrzałam....

Sylha nie bardzo kojarzę gdzite jest ten zjazd, w Pl nie ma mnie juz pare ładnych lat, a poza tym nie jestem kierowcą więc jesli chodzi o drogi to nie bardzo sie oriętuję:-p ile km masz do Oławy tak mniej więcej???
Jesli chodzi o badania to jeszcze nic nie wiem, w ogóle nic nie wiem, jak to wszystko bedzie wyglądało:baffled: Kazali mi zadzwonić po trzeciej @ i tyle. Jakies badania napewno będą robić, ale myslę że tylko takie podstawowe z krwi. Problem w tym, żenawet nie wiem czy mojego mrozaczka będą mi podawali na cyklu naturalnym czy stymulowanym. Jak na naturalnym to być może już w lipcu, a jak na stymulowanym to pewnie dopiero w sierpniu. Także narazie nic nie wiem, jestem zielona, wszystkiego się dowiem pewnie na wizycie w lipcu....
Fajnie ze tu wpadłaś i dzięki za pamięć o mnie:-)

reklama
Roxii- hehe, ja też jak nie jestem driver to i w Opolu się mogę zgubić:-D:-D:-D:-D Oława hmm jakieś 70-80km ode mnie. Znam jedną rodzinę stamtąd- fajni ludzie zamawiali u mnie w pracy drzwi i potem przyprowadzili znajomych też z Oławy, też z Oławy, ale tych już nie kojarzę....
No to mam nadzieję,że ten czas wyczekiwania CI teraz jak najszybciej przeleci (czego i sobie w te upały życzę) i będziesz się cieszyć porządnymi krechami i ładną betą, która będzie mocno rosła&&&&&&

Do góry